Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Reacţia turcilor când au afltat că Olăroiu ar putea ajunge la Trabzonspor

Fotbal Internațional Publicat de Vlad Militaru pe 2 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21480245/1/olaroiu.jpg

Cosmin Olăroiu ar putea reveni în fotbalul europeanu după aproape două decenii petrecute în Golf şi China. Actualul manager de la Al-Sharjah (Emiratele Arabe Unite) a primit o propunere extrem de tentantă din partea başkanilor de la Trabzonspor, conform iamsport.ro.

Turcii au fost surprinşi de varianta Olăroiu

Jurnaliştii turci au fost luaţi prin surprindere de posibilitatea ca Olăroiu să ajungă la Trabzonspor şi au catalogat această mutare ca fiind una "neaşteptată". Presa turcă a mai precizat că oficialii clubului sunt în căutarea unui nou tehnician, având în vedere parcursul slab al echipei.

Cosin Olăroiu a cerut timp de gândire în vederea plecării sale în Turcia.

Ce salariu ar putea avea la Trabzonspor

În cazul în care va accepta oferta, Cosmin va semna un contract valabil până în vara lui 2026 şi va încasa două milioane de euro pe sezon. În prezent, tehnicianul român câştigă la Al-Sharjah nu mai puţin de 4,6 milioane de euro anual.

În vara anului trecut, Olăroiu a fost ofertat de un al club important al Europei, AEK Atena, dar negocierile nu s-au finalizat, iar Al-Sharjah, drept răsplată, i-a prelungit acordul până în 2025.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt