Ultima oră
MotoGP revine în Ungaria după 33 de ani MotoGP revine în Ungaria după 33 de ani
Akanji l-a confundat pe Bernando Silva cu un arbitru asistent din cauza echipamentului special pentru trupa Oasis Akanji l-a confundat pe Bernando Silva cu un arbitru asistent din cauza echipamentului special pentru trupa Oasis
Costel Pantilimon a câştigat la TAS! Suma pe care o va încasa fostul portar Costel Pantilimon a câştigat la TAS! Suma pe care o va încasa fostul portar
Fotbalistul le-a închis uşa în nas granzilor din Superligă şi are un singur gând: ”Ar trebui să fie momentul nostru!”

Fotbalistul le-a închis uşa în nas granzilor din Superligă şi are un singur gând: ”Ar trebui să fie momentul nostru!”
VIDEO | FC Bihor - Steaua, astăzi, de la ora 17:00, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în Liga 2 VIDEO | FC Bihor - Steaua, astăzi, de la ora 17:00, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în Liga 2
Helmut Duckadam a fost operat pe cord deschis cu succes: ”Sunt în salon, însă am dureri foarte mari”

Helmut Duckadam a fost operat pe cord deschis cu succes: ”Sunt în salon, însă am dureri foarte mari”

Reacţia virală a antrenorului de la Al Nassr înainte de a fi demis. ”Lucrul important e că mă dedic la maximum”

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu ieri, 17:46
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21737259/1/profimedia-0909135127.jpg

După remiza obţinută de Al-Nassr în deplasare cu irakienii de la Al-Shorta, scor 1-1, în Liga Campionilor Asiei, clubul saudit a decis să se despartă de antrenorul Luis Castro.

Portughezul, care a sosit la Riad în iulie 2023 cu scopul de a câştiga primul titlu al lui Al-Nassr din 2019, a dus echipa doar pe locul doi în campionat în sezonul trecut, în ciuda celor 35 de goluri ale lui Cristiano Ronaldo în 31 de meciuri.

Castro (63 de ani) a spus cu o zi înainte de a fi înlăturat de pe banca tehnică, că nu a fost demis niciodată în întreaga carieră.

 

"N-am fost demis niciodată de la un club în toată cariera mea. Concentrarea mea rămâne la meciul următor. Din păcate, oamenii se grăbesc să judece.

Nu-mi pasă dacă e ultimul meu meci sau nu. Lucrul important e că mă dedic la maximum muncii mele în fiecare zi, pentru a mă îmbunătăţi constant", spunea Castro, pentru cei de la ysscores.com.

Potrivit Relevo, Stefano Pioli este aşteptat să îl înlocuiască în următoarele zile. Antrenorul italian a părăsit AC Milan la finalul contractului său în această vară.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt