Ultima oră
VIDEO | Avem deja golul etapei? Mihnea Rădulescu, şut SUPERB de la distanţă în poarta celor de la Sibiu VIDEO | Avem deja golul etapei? Mihnea Rădulescu, şut SUPERB de la distanţă în poarta celor de la Sibiu
A venit decizia! Câte etape va fi suspendat Radu Drăguşin A venit decizia! Câte etape va fi suspendat Radu Drăguşin
VIDEO | Petrolul - Hermannstadt 2-0, în direct la Prima Sport 1. Rădulescu, gol superb din afara careului VIDEO | Petrolul - Hermannstadt 2-0, în direct la Prima Sport 1. Rădulescu, gol superb din afara careului
Victimă a unei căzături joi, sportiva elveţiană Muriel Furrer a murit la doar 18 ani Victimă a unei căzături joi, sportiva elveţiană Muriel Furrer a murit la doar 18 ani
Ziua porţilor deschise la FRF. Federaţia promovează sustenabilitatea în sport în cadrul Săptămânii Europene a Sportului Ziua porţilor deschise la FRF. Federaţia promovează sustenabilitatea în sport în cadrul Săptămânii Europene a Sportului
Schimbări majore la FCSB! Singurii jucători care nu vor ieşi din primul 11 Schimbări majore la FCSB! Singurii jucători care nu vor ieşi din primul 11

Record negativ doborât de Radu Drăguşin după eliminarea din meciul cu Qarabag! A intrat în istoria lui Tottenham

Stranieri Publicat astăzi, 15:16
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21746949/1/profimedia-0912479054.jpg

 

 

Tottenham Hotspur a învins joi seara, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia azeră Qarabag, într-un meci din prima etapă a Ligii Europa.

Meciul de la Londra a început prost pentru gazde. Radu Drăguşin, titular, a greşit la o pasă înapoi a lui van de Ven şi apoi l-a faultat din postura ultimului apărător pe Juninho. Arbitrul francez Willy Delajod i-a arătat românului direct cartonaşul roşu şi elevii lui Ange Postecoglou au rămas în zece din minutul 8.

Chiar şi aşa Brennan Johnson a deschis scorul în minutul 12 şi la pauză Tottenham a intrat cu avantaj minim. Pape Sarr, în minutul 52, şi Dominic Solanke, în minutul 68, au adus liniştea în rândul fanilor londonezi, înscriind pentru 3-0.

Tural Bayramov a ratat un penalty pentru oaspeţi, în minutul 58, şi Tottenham s-a impus cu 3-0.

Radu Drăguşin, record negativ pentru Tottenham

Jurnaliştii englezi au cătutat bine în istoria lui Tottenham şi au descoperit că fundaşul a doborât două borne negative în duelul din Europa League.

Radu Drăguşin a devenit primul fotbalist din istoria lui Tottenham care a fost eliminat la debutul într-o competiţie europeană majoră, notează cei de la Talk Sport. Totodată, eliminarea internaţionalului român a fost cea mai rapidă din istoria lui Tottenham, într-un meci din cupele europene.

Englezii l-au făcut praf pe Radu Drăguşin: „Apărare diabolică”

Presa din Anglia nu s-a ferit de cuvinte după ce Drăguşin şi-a lăsat colegii în inferioritate numerică mai bine de 80 de minute.

"Radu Drăguşin, distrus de fanii lui Tottenham, pentru 'apărare diabolică', după ce a fost eliminat după doar 8 minute în meciul din Europa League. Fundaşul central al celor de la Spurs a avut un start de coşmar la debutul în Europa League. El a fost eliminat, după o fază în care s-a apărat dezastruos.

Radu Drăguşin jucase în doar două meciuri în acest sezon, înaintea confruntării de joi, şi a primit o nouă şansă de a demonstra că trebuie să facă parte din planurile de viitor ale lui Ange Postecoglou. El a avut un start 'horror' în meciul cu azerii de la Qarabag: a primit direct cartonaşul roşu.

Fanii lui Spurs au fost furioşi, după momentul de nebunie al fundaşului român. Mai mulţi l-au criticat pe român, pe reţeaua X. 'Drăguşin, aia e o apărare diabolică!' sau 'Ce prostie din partea lui Drăguşin' sunt doar două exemple. 'Mi-am dat seama că e roşu imediat după ce am văzut că a treut de Drăguşin. A oprit un atac clar, decizie corectă din partea arbitrului. Trebuia să-l lase pe adversar spre poartă', a spus un alt fan.", au notat jurnaliştii de la Daily Mail.

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele