Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Remiză în duelul dintre Gaziantep FK şi echipa lui Cicâldău! Maxim şi Drăguş nu au jucat deloc

Stranieri Publicat de Vlad Militaru pe 24 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21471191/1/gaziantep-fk-sumudica-1.jpg

Formaţia Gaziantep FK, antrenată de Marius Şumudică, a remizat miercur  pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa lui Alexandru Cicâldău, Konyaspor, într-un meci din etapa a 22-a din campionatul Turciei.

Golul celor de la Gaziantep a fost marcat de Metehan Mert (24 de ani), care şi-a trimis balonul în proprie poartă în minutul 31.

Oaspeţii au egalat în minutul 42, prin reuşita lui Marlos Moreano (27 de ani).

La Gaziantep FK, Florin Niţă a fost integralist, iar Deian Sorescu a intrat pe teren în minutul 61. Alexandru Maxim şi Denis Drăguş nu au jucat, fiind suspendaţi.

La Konyaspor, Cicâldău a jucat pe toată durata partidei.

Echipa din Gaziantep ocupă locul 14 în clasament, cu 23 de puncte şi va avea un meci dificil în etapa următoare, pe terenul celor de la Galatasaray, ocupanta locului secund în Turcia.

Trupa lui Cicâldău se află pe poziţia a 19-a, cu 21 de puncte, iar în etapa viitoare va primi vizita celor de la Basaksehir.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele