Ultima oră
VIDEO | AS Roma - Venezia 2-1. Gazdele au întors partida pe final VIDEO | AS Roma - Venezia 2-1. Gazdele au întors partida pe final
Rangers se chinuie în campionat, iar englezii strigă după Ianis Hagi: ”El ştie să facă exact ce antrenorul vrea de la jucători” Rangers se chinuie în campionat, iar englezii strigă după Ianis Hagi: ”El ştie să facă exact ce antrenorul vrea de la jucători”
Campioana CSO Voluntari a câştigat Supercupa României, primul trofeu al sezonului în volei Campioana CSO Voluntari a câştigat Supercupa României, primul trofeu al sezonului în volei
Torino a suferit cu Lazio primul eşec stagional în Serie A Torino a suferit cu Lazio primul eşec stagional în Serie A
VIDEO | Gloria Buzău - Farul 1-0. Nou-promovata răpune fosta campioană VIDEO | Gloria Buzău - Farul 1-0. Nou-promovata răpune fosta campioană
Fostul selecţioner al Angliei, verdict dur în cazul lui Radu Drăguşin: ”Antrenorul e vinovat!” Fostul selecţioner al Angliei, verdict dur în cazul lui Radu Drăguşin: ”Antrenorul e vinovat!”

Revenirea aşteptată la FCSB se produce la jocul cu Sepsi

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 16 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21525975/1/ngezana.jpg

FCSB primeşte vizita lui Sepsi, duminică, de la ora 21:00, într-un meci ce face parte din cadrul primei etape din play-off. Partida va fi transmisă în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante din Superliga României pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe PrimaSport.ro

Siyabonga Ngezana (26 de ani) revine în lotul FCSB-ului, cel mai probabil va fi titular duminică seara. Fundaşul central sud-african a fost suspendat la meciul cu Rapid, iar lipsa sa a fost resimţită din plin în compartimentul defensiv al formaţiei antrenate de Elias Charalambous.

Înaintea primei etape din play-off, FCSB este lider, cu 28 de puncte, la 4 puncte de Rapid, care ocupă locul secund, şi de 5 CFR Cluj, care încheie podiumul clasamentului. "Roş-albaştri" au fost învinşi în ultima etapă a sezonului regular de giuleşteni, scor 4-0, şi nu îşi mai pot permite paşi greşiţi în lupta pentru titlu.

De cealaltă parte, Sepsi a reuşit calificarea în play-off în urma victoriei cu Petrolul din ultima etapă şi a rezultatului de egalitate din partida FC Voluntari - U Cluj. Covăsnenii ocupă locul 6, cu 22 de puncte, la egalitate cu Farul Constanţa.

Ultima confruntare dintre cele două formaţii s-a încheiat cu victoria FCSB-ului, scor 1-0.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele