Ultima oră
VIDEO | FC Argeş - Corvinul, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ocazie imensă pentru gazde, în primele minute VIDEO | FC Argeş - Corvinul, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ocazie imensă pentru gazde, în primele minute
WADA a făcut apel la TAS în cazul Jannik Sinner şi cere o suspendare a numărului 1 mondial. Despre cât timp este vorba WADA a făcut apel la TAS în cazul Jannik Sinner şi cere o suspendare a numărului 1 mondial. Despre cât timp este vorba
Ole Gunnar Solskjaer a scos totul la iveală! Ce s-a întâmplat după revenirea Cristiano Ronaldo la Manchester United Ole Gunnar Solskjaer a scos totul la iveală! Ce s-a întâmplat după revenirea Cristiano Ronaldo la Manchester United
EXCLUSIV | Unde se poate face diferenţa în derby-ul Manchester United - Tottenham. „Dacă va reuşi să profite de asta, poate câştiga meciul” EXCLUSIV | Unde se poate face diferenţa în derby-ul Manchester United - Tottenham. „Dacă va reuşi să profite de asta, poate câştiga meciul”
Marele merit a lui Şumudică! Neil Lennon nu a făcut asta. „Face parte din fişa oricărui antrenor” Marele merit a lui Şumudică! Neil Lennon nu a făcut asta. „Face parte din fişa oricărui antrenor”
Fosta jucătoare de tenis Billie Jean King a devenit prima sportivă care a primit Medalia de Aur a Congresului SUA Fosta jucătoare de tenis Billie Jean King a devenit prima sportivă care a primit Medalia de Aur a Congresului SUA

Reveniri de marcă la FCSB pentru finalul de sezon

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 11 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21555163/1/fcsb-universitatea-craiova-play-off-superliga-superbet-7-04-2024-3.jpg

FCSB este foarte aproape de mult aşteptatul titlu în Superliga. Pentru lider urmează derby-ul de pe terenul lui CFR Cluj, programat duminică, de la ora 21:00, pe Prima Sport 1.

Cei de la Spotmedia scriu că Elias Charalambous va primi întăriri pentru finalul de sezon. Ovidiu Popescu (30 de ani) şi Luis Phelipe (23 de ani) revin în curând, însă nu vor fi apţi pentru disputa cu CFR Cluj.

Ovidiu Popescu are şanse să joace runda viitoare, când FCSB are meci pe 20 aprilie cu Rapid. Phelipe este aşteptat câteva zile mai târziu, cu Sepsi, în primul meci din returul play-off-ului.

”O să vorbesc cu el şi văd”. Gigi Becali, anunţ despre transferul unui jucător ce străluceşte în acest sezon din Superliga

 

Deja cu gândul la cupele europene, Gigi Becali a început să facă lista de jucători pe care vrea să îi cumpere, în direct la Prima Sport.

Unul dintre aceştia este Otele, golgheterul formaţiei din Gruia. Neluţu Varga a auzit declaraţiile lui Becali şi a venit cu un răspuns. Finanţatorul de la CFR Cluj a spus că îl va da pe Otele la FCSB în schimbul sumei de 6 milioane de euro.

Becali a auzit de reacţia lui Varga şi a anunţat că ar fi dispus la un transfer, doar dacă ardelenii vor mai lăsa din bani.

”Eu am spus jucători care sunt valoroşi, eu nu ştiu dacă pot să îi iau eu pe ăia.

Dacă face preţ preferenţial (n.r. - Varga), o să vorbesc cu el şi văd, nu?”, a declarat patronul lui FCSB, pentru cei de la PRO TV.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele