Ultima oră
Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună" Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună"
CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup
Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte" Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte"
VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca
A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului
Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua" Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua"

Revine Mircea Lucescu în antrenorat? Răspunsul ferm dat de Il Luce

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 3 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21653838/1/profimedia-0832854948.jpg

Mircea Lucescu este fără echipă după despărţirea de Dinamo Kiev. Deşi atunci când a demisionat a dat de înţeles că se va retrage, se pare că Il Luce nu are de gând să facă acest pas.

Ajuns la 79 de ani, Mircea Lucescu a fost întrebat dacă va mai antrena, după ce refuzat oferte de la Besiktas şi Rapid. Fostul mare jucător a dat un răspuns clar şi a declarat că este pregătit să preia o nouă echipă.

Mircea Lucescu a spus că nu se gândeşte la bani şi a punctat că vrea să fie numărul 1 la noua sa echipă, chiar daca asta ar însemna să antreneze în Serie D.

”Am refuzat multe oferte, eu nu am nevoie de bani, dar sunt pregătit. Important este să antrenez pentru a fi numărul 1. Chiar şi în Serie B, în C sau în D dacă mă cheamă”, a explicat Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu a fost selecţionerul României în perioada 1981-1986 şi a bifat prima califcare a naţionalei la un Campionat European, cel din 1984.

La nivel de club, Il Luce le-a pregătit pe Corvinul, Dinamo, Pisa, Brescia, Reggiana, Rapid, Inter, Galatasaray, Besiktas, Shaktior, Zenit şi Dinamo Kiev.

De asemenea, Lucescu a mai fost selecţioner şi la naţionala Turciei, între 2017 şi 2019.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele