Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut” VIDEO EXCLUSIV | Dorinel Munteanu, taxat după gestul care a atras atenţia FRF. „Nu e normal ce face! Cred că de aici s-a făcut”
Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV Scandal de proporţii la un club din Superliga! Antrenorul a fost acuzat că şi-a făcut jucătorul „ţigan”, iar preşedintele a intervenit şi a lămurit totul | VIDEO EXCLUSIV
Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei Hansi Flick a făcut anunţul mult aşteptat! Cine îl va înlocui pe Ter Stegen în poarta Barcelonei
Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă” Marius Ştefănescu, înapoi la Sepsi? Laszlo Dioszegi a dezvăluit totul: „Ar fi o afacere excelentă”
VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2 VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită şi au un start perfect în Liga 2
Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă

Robert Elek a demisionat

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa astăzi, 19:48
mail-share icon Email

Robert Elek s-a despărţit de Ciucaş Tărlungeni. Formaţia braşoveană a avut un start foarte slab de sezon, care l-a determinat pe fostul fotbalist să încheie socotelile după doar patru etape. Robert Elek se afla de mai mult timp la Ciucaş Tărlungeni, iar din această vară a preluat postul de antrenor principal.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21743862/1/16555-elek.jpg

Ciucaş Tărlungeni a început dezastruos sezonul de Liga 3. Zero puncte şi golaveraj 0-11 sunt "reuşitele" echipei din eşalonul al treilea. Aceste rezultate l-au determinat pe Robert Elek să demisioneze. Cireaşa de pe tort a fost partida pierdută, scor 0-3, împotriva celor de la CS Gheorgheni, o nou-promovată în Liga 3.

Ciucaş Tărlungeni a retrogradat matematic în Liga 4, la finalul stagiunii precedente, dar a primit o invitaţie de a continua în Liga 3, din partea FRF. Liviu Nicolae s-a aflat pe banca echipei în a doua parte a sezonului precedent, dar a plecat după ce formaţia din Tărlungeni a retrogradat matematic în Liga 4. Ulterior, Liviu Nicolae a acceptat să devină tehnicianul echipei SR Braşov.

Robert Elek a îndeplinit funcţia de antrenor secund, în stagiunea precedentă şi, la începutul acestei veri, a fost promovat pe postul de antrenor principal, după plecarea lui Liviu Nicolae. Totuşi, în urma rezultatelor, fostul atacant şi-a demisia, conform liga2.prosport. Ciucaş Tărlungeni va fi pregătită, în perioada imediat următoare, de Vasile Gherghe, directorul tehnic, respectiv Rareş Coltofean, căpitanul echipei.

Robert Elek a evoluat doar în România

Robert Elek este un nume sonor pentru microbiştii români. De-a lungul carierei de fotbalist, fostul atacantul s-a plimbat pe la mai multe echipe, toate din România. Cele mai reprezentative experienţe pentru Robert Elek au fost la Oţelul Galaţi, Poli Timişoara şi FC Botoşani.

Ca atacant, Robert Elek a bifat 92 de partide în Superligă, în care a înscris de opt ori şi a oferti două pase decisive de gol.

Înainte să ajungă pe banca formaţiei din Tărlungeni, Robert Elek a mai avut o singură experienţă în antrenorat, la SR Braşov, unde, pentru o scurtă perioadă, a fost principal.

mail-share icon Email
viewscnt

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele