Ultima oră
Marcelo Bielsa, indiferent după ce a fost criticat de Luis Suarez. „Cuvintele lui nu au avut nicio influenţă” Marcelo Bielsa, indiferent după ce a fost criticat de Luis Suarez. „Cuvintele lui nu au avut nicio influenţă”
Neluţu Varga nu s-a ferit să o zică! Ce se întâmplă cu Dan Petrescu la CFR. „I-am luat la şuturi!” Neluţu Varga nu s-a ferit să o zică! Ce se întâmplă cu Dan Petrescu la CFR. „I-am luat la şuturi!”
Decizia lui Mircea Lucescu a stârnit controverse. „Nu l-am văzut, nu îl ştiu. Nu-l chemăm pe Bîrligea şi-l chemăm pe el?” Decizia lui Mircea Lucescu a stârnit controverse. „Nu l-am văzut, nu îl ştiu. Nu-l chemăm pe Bîrligea şi-l chemăm pe el?”
Ce sumă va câştiga Jurgen Klopp la Red Bull Ce sumă va câştiga Jurgen Klopp la Red Bull
NEWS ALERT | Ce doi, OUT pentru meciul cu Cipru! Lotul ales de Mircea Lucescu NEWS ALERT | Ce doi, OUT pentru meciul cu Cipru! Lotul ales de Mircea Lucescu
Mircea Lucescu, mesaj clar după criticile aduse pentru neconvocarea lui Bîrligea. „Nu se poate face asta” Mircea Lucescu, mesaj clar după criticile aduse pentru neconvocarea lui Bîrligea. „Nu se poate face asta”

Româncele, magistrale pe zgura de la Madrid. Sorana Cîrstea merge în turul II şi va juca cu o adversară de top

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 25 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21105675/1/profimedia-0767036075.jpg

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea, locul 44 mondial, a acces în turul doi al turneului de WTA de categorie 1000 de la Madrid.

Sorana a trecut în runda inaugurală de americanca Lauren Davis, locul 56 WTA, scor 6-3, 3-6, 6-1.

Meciul a durat o oră şi 58 de minute de joc.

În turul doi, Cîrstea va evolua cu belarusa Arina Sabalenka, locul 2 mondial.

Tot marţi, şi Ana Bogdan s-a calificat în turul doi.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Tenis

Ultimele articole Toate articolele