Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

România poate rămâne fără selecţioner după EURO 2024! Care ar fi motivul

Echipa nationala Publicat de Vlad Militaru pe 6 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21484524/1/israel-romania-preliminariile-c-e-2024-18-11-2023-1.jpg

Edi Iordănescu (45 de ani) a reuşit să o califice pe România la campionatul european din 2024 din postura de lider al grupei, după un parcurs de senzaţie al naţionalei, care a rămas neînvinsă în această campanie de calificare.

Cu toate acestea, selecţionerul a refuzat în mai multe rânduri să poarte discuţii cu FRF, cu privire la prelungirea contractului său, care expiră după turneul final, scrie AS. Antrenorul s-a arătat foarte dezămăgit de modul în care elevii săi au fost trataţi pe perioada calificărilor şi este presat de familia sa să renunţe la acest post.

În aceste condiţii, FRF este pusă într-o situaţie delicată în privinţa viitorului seleţioner.

Edi Iordnăescu nu participă la tragerea la sorţi din Nations League

Mai mult decât atât, Edi Iordănescu nu va participa nici la tragerea la sorţi a grupelor din Liga Naţiunilor, competiţie ce va avea loc după EURO 2024. Selecţionerul a fost diagnosticat cu gripă de gradul A, şi va fi înlocuit de antrenorul secund, Jerry Gane.

Naţionala României va avea următorul program la EURO 2024, în cadrul calendarului complet al grupei E:

17 iunie: ROMÂNIA – Play-off B (Munchen), Belgia – Slovacia (Frankfurt)

22 iunie: Belgia – ROMÂNIA (Koln), Slovacia – Play-off B (Dusseldorf)

26 iunie: Slovacia – ROMÂNIA (Frankfurt), Play-off B – Belgia (Stuttgart)

 

mail-share icon Email
viewscnt