Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

Românul care l-a impresionat pe Jose Mourinho. ”Imaginează-ţi cât ar fi costat”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 25 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21605416/1/romania-generatia-de-aur-legendele-lumii-amical-25-05-2024-2.jpg

Generaţia de Aur a făcut spectacol în meciul său de adio, sâmbătă seara, pe Arena Naţională, învingând selecţionata Legendelor Lumii, cu scorul de 3-2.

Golurile tricolorilor au fost marcate de Panduru, Hagi şi Gâlcă.

Legendele Lumii au fost conduse de pe bancă de Jose Mourinho. Acesta s-a declarat impresionat de Gică Hagi, despre care a spus că daca juca în prezent, ar fi fost extrem de scump.

 

”Stau două zile în România, îmi vizitez prietenii pe care îi am de mult timp. Am întâlnit şi oameni noi, a fost o plăcere.

Ar fi greu să cumperi astfel de jucători azi, jucătorii normali costă enorm, imaginează-ţi cât ar fi costat Rivaldo, Hagi. Chiar şi astăzi s-a văzut clasa lui Hagi. Băieţii au meritat această sărbătoare. Uneori, oamenii nu pun mare preţ pe un astfel de meci, pentru că nu are miză”
, a declarat marele antrenor portughez.

Pe teren, antrenorii Anghel Iordănescu şi Jose Mourinho au trimis următoarele formule de start:

Generaţia de Aur: Prunea – Dan Petrescu, Răzvan Prodan, Belodedici, D. Munteanu – Sabău, Lupescu, Gheorghe Popescu, Ilie Dumitrescu – Răducioiu, Hagi.

Legendele Lumii: Dida – Maicon, Panucci, Djukic, Candela – Edmilson, Giovanni, Karagounis, Rivaldo – Stoichkov, Nuno Gomes.

 

mail-share icon Email
viewscnt