Ultima oră
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său
LIVE VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 0-1, în direct la Prima Sport 1! Sidibe a deschis scorul

LIVE VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 0-1, în direct la Prima Sport 1! Sidibe a deschis scorul
Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective” Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective”
Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil" Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil"

Rusia va juca un amical cu Bosnia-Herţegovina la Sankt Petersburg. Decizia a fost aspru crticată

Fotbal Internațional Publicat de Ovidiu Neacşu pe 10 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20854972/1/profimedia-0642804763.jpg

Decizia anunţată, vineri, de Asociaţia Bosniacă de Fotbal (NSBIH), de a juca un meci amical împotriva Rusiei la Sankt Petersburg, în noiembrie, a atras critici în Bosnia-Herţegovina, relatează lequipe.fr.

Într-un comunicat de presă, NSBIH precizează că această întâlnire va avea loc pe 19 noiembrie, în ajunul deschiderii Cupei Mondiale din Qatar (20 noiembrie-18 decembrie), la care naţionala rusă nu va evolua, fiind exclusă din toate competiţii internaţionale ale FIFA şi UEFA după invazia Ucrainei din 24 februarie.

"Nu este o decizie bună. Nu am cuvinte. Federaţia îmi cunoaşte poziţia", a declarat una dintre vedetele echipei bosniace, Miralem Pjanic (107 selecţii), care joacă la Al Sharjah, echipa din Emiratele Arabe Unite antrenată de Cosmin Olăroiu.

Primarul din Saraievo, Benjamina Karic, a condamnat decizia şi a ameninţat că va pune capăt cooperării capitalei bosniace cu NSBIH dacă meciul va fi menţinut. "Condamnăm ferm decizia federaţiei de a juca un meci amical împotriva Rusiei. Saraievo a fost un oraş asediat de un agresor multă vreme”, a spus Karic, referindu-se la asediul sârbesc asupra oraşului său în timpul războiului bosniac (1992-1995).

Bosnia şi Herţegovina este adversara României în Liga Naţiunilor.

În primul meci, România a pierdut, scor 0-1, a doua partidă urmând să aibă loc la 26 septembrie.

 

mail-share icon Email
viewscnt