Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV Fostul jucător de la FCSB nu este de acord cu strategia pe care Gigi Becali o impune la echipă: „În ritmul ăsta nu ai cum” | VIDEO EXCLUSIV
Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!” Gigi Becali a pus mâna pe telefon la pauza meciului cu Riga şi l-a sunat pe MM Stoica! „Mihai, faceţi aşa!”
Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj” Gigi Becali a scos în evidenţă un singur jucător după victoria la scor cu RFS: „A dat curaj”
Gigi Becali, cadou spectaculos pentru Ştefan Târnovanu Gigi Becali, cadou spectaculos pentru Ştefan Târnovanu
Decizie finală! Un club din Liga 2 a fost depunctat şi riscă interdicţia la transferuri Decizie finală! Un club din Liga 2 a fost depunctat şi riscă interdicţia la transferuri
Englezii l-au „măcelărit” pe Radu Drăguşin după ce a văzut cartonaşul roşu în minutul 8 Englezii l-au „măcelărit” pe Radu Drăguşin după ce a văzut cartonaşul roşu în minutul 8

S-a accidentat din nou! Cine este jucătorul de la FCSB care s-a rupt înainte de partida cu Nordsjaelland

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 17 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21287366/1/fcsb-tska-1948-sofia-uefa-europa-conference-league-3-08-2023.jpg

FCSB îşi joacă astăzi, de la ora 20:00, calificarea în play-off-ul Conference League. Cu puţin timp înainte de startul partidei s-a aflat că Alexandru Băluţă nu va juca nici în această seară.

Conform AS.ro, accidentarea a avut loc la antrenamentul oficial de dinaintea meciului. Din ultimele informaţii, se pare că Băluţă are o entorsă.

Prima accidentare a avut loc în returul cu CSKA Sofia din turul precedent Conference League. De atunci, Băluţă a ratat partida cu CFR şi turul cu Nordsjaelland. Totuşi, în această seară era dat drept titular. 

În urma acestei entorse, este posibil ca jucătorul să absenteze şi la meciul cu Poli Iaşi din weekend. Cinci meciuri şi o pasă de gol sunt cifrele lui Băluţă de la revenirea în România.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele