Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

S-a aflat ce salariu are Viorel Moldovan la Rapid

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 11 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21626193/1/moldovan-2.jpg

Dan Şucu l-a convins pe Viorel Moldovan să fie noul preşedinte al celor de la Rapid. Fostul mare internaţional îi ia locul lui Daniel Niculae, care a plecat la început de lună. Informaţia cu imineta despărţire apăruse de ceva timp în presă.

Acum s-a aflat şi salariul pentru care Viorel Moldovan s-a hotărât să meargă în Giuleşti.

Conform GSP, fostul atacant va primi 10.000 de euro pe lună de la Dan Şucu. Leafa este una destul de mare, având în vedere că Mihai Stoica, un om cu o experienţă vastă în fotbal şi preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, câştigă doar 3.000 de euro pe lună.

Pe lângă Rapid, Viorel Moldovan a fost dorit şi de Dinamo, dar a ales până la urmă să meargă în Giuleşti, un factor decisiv fiind cu siguranţă salariul.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele