Ultima oră
Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună" Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună"
Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape
CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup
Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte" Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte"
VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca
A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului

S-a aflat înlocuitorul lui Darius Olaru pentru partida retur cu Viking, din play-off-ul Conference League

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 25 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20832522/2/darius-olaru-1-924x600.jpg

S-a aflat înlocuitorul lui Darius Olaru pentru partida retur cu Viking, din play-off-ul Conference League, iar alegerea lui Nicolae Dică este surprinzătoare.

FCSB nu va avea o misiune uşoară la Stavanger, după ce a pierdut 2-1 pe ”Arena Naţională”, în urmă cu o săptămână. Una din marile probleme ale lui Nicolae Dică este că nu se poate baza pe Darius Olaru, care este suspendat pentru această partidă din cauza unui cartonaş galben văzut în partida de la Bucureşti.

Înlocuitorul lui Darius Olaru pentru acest meci extrem de important va fi Vadim Raţă, conform Sport.ro. Jucătorul proaspăt transferat de la FC Voluntari poate acoperi mai multe poziţii în teren, printre care şi cea de mijlocaş defensiv, iar Nicolae Dică îl vede drept jucătorul perfect pentru a-l înlocui pe Darius Olaru.

"Olaru e un jucător important pentru noi, a arătat de când a venit la club, dar avem şi alţi jucători care îl pot înlocui cu brio.

(n.r - V-a mai trecut supărarea pe Darius Olaru?) Nu pot să spun că supărat, sunt dezamăgit când un jucător face un asemenea gest în minutul 93. A trecut, acum trebuie să ne gândim la meciul de mâine", a declarat Nicolae Dică, la conferinţa de presă susţinută miercuri seara.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele