Ultima oră
Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună" Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună"
Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape
CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup
Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte" Gigi Becali, ironizat de un fost patron din România: "Şi antrenorul principal mai oboseşte"
VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca VIDEO | West Ham - Chelsea 0-3. Victorie fără emoţii pentru echipa pregătită de Enzo Maresca
A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului A fost beat Dănciulescu atunci când a plonjat cu maşina în râu? Răspunsul atacantului

S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV

CS Mioveni Publicat de Tudor Moisa pe 17 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/21595794/2/gloria-buzau-cs-mioveni-liga-2-casa-pariurilor-play-off-28-04-2024.jpg

FC Botoşani a învins pe teren propriu, scor 1-0, formaţia CS Mioveni, în prima manşă a barajului pentru promovare/menţinere în Superligă.

Antrenorul divizionarei secunde, Constantin Schumacher, a declarat la final că e încântat de prestaţia elevilor săi, pe care i-a numit ”eroi”. Tehnicianul speră ca Mioveniul să facă un meci mare la retur.

În cadrul emisiunii Fotbal Show, Vasile Miriuţă a început să râdă când a auzit declaraţiile lui Schumacher şi a avut o reacţie dură.

”Eroi ... trebuie să înţelegem, ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea.

Că aud tot asta aici în emisiune, că suntem o familie. Familia sunt eu, nevasta, copiii şi nepotul. Suntem echipă de fotbal, bă frate.

Familia, ţi-am mai spus, sunt eu, nevastă mea, feciorul meu, fiica mea şi nepotul meu ... şi nora mea, bineînţeles. Deci asta înseamnă o familie.

Au făcut un meci bun, puteau să scoată un reuzltat bun. Dacă câştigau jocul, atunci (n.r. să îi numească ”eroi”), dar ai pierdut cu 1-0”, a declarat Vasile Miriuţă, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele