Ultima oră
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV

”S-a terminat acolo”. Unul din cei mai buni jucători de la CFR Cluj din sezonul trecut nu mai e dorit

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 14 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21096020/1/cfr.jpg

CFR Cluj nu va mai conta pe Gabriel Debeljuh, cel mai bun marcator al campioanei României în stagiunea trecută.

Croatul a suferit o accidentare gravă în luna augut, iar recuperarea s-a finalizat de curând. Acesta a dezvăluit că negocierile cu cei de la CFR Cluj au eşuat şi astfel nu va mai rămâne în Gruia.

”(n.r. oferta salarială) 15.000 de euro pe 3 ani. Eu am cerut 2.000 în plus în primul an şi 2.500 în plus din al doilea an şi 3.000 în plus în al treilea an. Nu cer foarte mulţi bani. Vreau un apartament normal, vreau condiţii normale.

M-au chemat câteva echipe să mă antrenez cu ele, să vadă că sunt bine. Am întrebat dacă pot să mă antrenez cu altă echipă şi mi-au spus să le spun numele echipei. Dar nu am vrut să le spun numele echipei şi nu mi-au dat dezlegare să mă antrenez cu altă echipă.

Din România nu am avut oferte. Au fost doar discuţii. Şi din Croaţia m-au chemat câteva cluburi să mă antrenez cu ele ca să mă vadă.

(n.r dacă ar putea continua la CFR) Nu mai vrea Neluţu Varga. Aşa a spus. S-a terminat acolo, dar nu e doar CFR singura echipă din lume”,
a spus Debeljuh, pentru ProSport.

  • Debeljuh a bifat 72 de partide şi 24 de goluri în tricoul celor de la CFR Cluj.
mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele