Ultima oră
Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor la China Open Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor la China Open
Duelurile de astăzi din Superliga vor fi analizate de experţii Prima Sport în studio-ul Fotbal Show! Duelurile de astăzi din Superliga vor fi analizate de experţii Prima Sport în studio-ul Fotbal Show!
Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap” Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap”
Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga
Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat
Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi” Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi”

S-a terminat! Ultima decizie luată de Gigi Becali

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 11 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21520218/1/becali.jpg

Cunoscut pentru declaraţiile dese pe care le face, Gigi Becali a luat o decizie radicală. 

Finanţatorul de la FCSB urmează să susţină, luni, o conferinţă de presă la palat, care se pare că va fi ultima pentru următoarea perioadă.

Gigi Becali şi-a motivat decizia, spunând că urmează postul Paştelui.

"Iau o măsură! La revedere cu declaraţiile! Începe şi postul. Nu mai vedeţi declaraţii, nu mai vedeţi nimic.

Luni dau ultima declaraţie ca să vadă toată lumea ce înseamnă mândria şi trufia lui Gigi Becali", a spus finanţatorul de la FCSB, conform sport.ro.

Becali, mai rezervat în declaraţii

Rapid a învins-o pe FCSB, scor 4-0, sâmbătă.

Înainte de meci, între Gigi Becali şi Dan Şucu a fost un ”război” al declaraţiilor de la distanţă. Becali era foarte sigur pe echipa lui, iar Dan Şucu i-a oferit răspunsul: ”Aroganţa e boală grea!”

După bătaia suferită de FCSB, Gigi Becali a oferit mai multe declaraţii şi a recunoscut că va fi mai echilibrat. 

”A fost extraordinar de bine. A făcut Dumnezeu ca să mă îndrepte pentru mândrie, pentru trufie. Băi, dai artificii? Stai că-ţi dau să vezi ce înseamnă! (n.r. - despre declaraţia lui Dan Şucu) Are dreptate perfectă! 

Nu mai stau să mă laud, să mă mândresc, artificii şi trufie, ca Dumnezeu îmi dă să mănânc o bătaie de mă învăţ minte! (n.r. - Nu mai scoateţi Maybach-ul?) Nici Maybach, nimic, la revedere!”, a spus Gigi Becali.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele