Ultima oră
”Seamănă cu Becali! Vrea ţac-ţac”. Verdict dur după Rapid Oţelul 0-0 | VIDEO EXCLUSIV

”Seamănă cu Becali! Vrea ţac-ţac”. Verdict dur după Rapid Oţelul 0-0 | VIDEO EXCLUSIV
”S-au făcut antrenori şi după au schimbat macazul!”. Dorinel Munteanu, discurs manifest în direct după ce a fost criticat după incidentul cu David Maftei  | VIDEO

”S-au făcut antrenori şi după au schimbat macazul!”. Dorinel Munteanu, discurs manifest în direct după ce a fost criticat după incidentul cu David Maftei | VIDEO
VIDEO | ”Trebuie să trecem peste”. Marius Şumudică nu e îngrijorat după remiza acasă cu Oţelul VIDEO | ”Trebuie să trecem peste”. Marius Şumudică nu e îngrijorat după remiza acasă cu Oţelul
VIDEO | Osasuna - FC Barcelona 4-2. Catalanii au fost reduşi la tăcere VIDEO | Osasuna - FC Barcelona 4-2. Catalanii au fost reduşi la tăcere
Luca Joldea, campion mondial la tir juniori Luca Joldea, campion mondial la tir juniori
VIDEO | Rapid - Oţelul 0-0. Giuleştenii încă aşteaptă revirimentul VIDEO | Rapid - Oţelul 0-0. Giuleştenii încă aşteaptă revirimentul

”S-au făcut antrenori şi după au schimbat macazul!”. Dorinel Munteanu, discurs manifest în direct după ce a fost criticat după incidentul cu David Maftei | VIDEO

Oțelul Galați Publicat astăzi, 00:31
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40006/21748316/1/dorinel-munteanu.png

FC Rapid a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a 11-a a Superligii.

Fotbalistul echipei Oţelul, Cristian Chira, s-a accidentat grav la gleznă în repriza a doua şi a ajuns la spitalul Floreasca.

După meci, Dorinel Munteanu a oferit mai multe declaraţii şi a avut un discurs manifest. 

El a vorbit şi despre oamenii din fotbal care au decis să îl critice după incidentul din etapa trecută cu David Maftei. 

”S-au făcut antrenori şi după au schimbat macazul!”

”Sunt două puncte pierdute de noi. Ei sunt bucuroşi că au câştigat un punct. Mi-am felicitat echipa, a făcut un joc exact. În repriza a doua am dominat total jocul. 

Aceste rezultate se datorează în exclusivitate jucătorilor. În ciuda răutîăţilor care se aruncă în curtea noastră, aici la noi se face performanţă maximă. Chira (n.r. Cristian Chira) s-a accidentat, am informaţii că este destul de gravă accidentarea lui.

Îmi pare foarte rău pentru el. Este tânăr şi îşi va reveni. E băiatul meu şi îl susţin până la capăt. Eu l-am luat de la Unirea Dej şi l-am promovat”, a spus tehnicianul Oţelului Galaţi, la flash-interviu. 

”Nu ştiu de ce interesează pe foarte multă lume ce se întâmplă în curtea mea. Observatorul de joc (n.r. de la meciul Oţelul - Dinamo) n-a zis nimic, arbitrul nu a zis nimic. Toată tevatura asta a fost făcută pe fondul unor comentarii ale unor analişti care şi-au spus opinia.

Voi vedea la Comisie dacă merit pedeapsă. Sunt puţini oameni care pot să înţeleagă asta, să fii pe bancă, să fii fotbalist. De aceea nu sunt supărat absolut deloc pe ei (n.r. pe cei care au comentat).

Ei stiu foarte bine că au început cariera de antrenor şi au schimbat macazul (n.r. nu mai activează în meserie), eu le doresc multă sănătate tuturor, ei să-şi facă emisiunile şi noi să rămânem neînvinşi. 

N-a suferit echipa, am suferit eu mai mult. Nu am fost prieten cu cei din Generaţia de Aur care au comentat despre mine. Ei au fost prieteni cu mine, dar eu nu am fost cu ei. Ei merg pe drumul lor, eu pe drumul meu. Să-şi facă rating cât mai prosper”, a mai spus Dorinel. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele