Ultima oră
Adrian Mutu distruge echipa lui Şumudică: ”Nu e wow. Cine ştie ce viaţă duce!”

Adrian Mutu distruge echipa lui Şumudică: ”Nu e wow. Cine ştie ce viaţă duce!”
Colaps la un club din Liga 2. Jucătorii au ajuns să se împrumute la cămătari Colaps la un club din Liga 2. Jucătorii au ajuns să se împrumute la cămătari
Suporterii Universităţii Cluj, cadouri controversate pentru studenţi. "De la Cluj la Baia Mare / Niciuna nu-i fată mare" Suporterii Universităţii Cluj, cadouri controversate pentru studenţi. "De la Cluj la Baia Mare / Niciuna nu-i fată mare"
Neil Lennon, prima reacţie pentru presa din România după ce a fost demis de la Rapid Neil Lennon, prima reacţie pentru presa din România după ce a fost demis de la Rapid
Pep Guardiola a numit cel mai bun jucător din istoria fotbalului: ”El este. Poate că nu-i respect pe Pelé şi Diego Maradona!”
Pep Guardiola a numit cel mai bun jucător din istoria fotbalului: ”El este. Poate că nu-i respect pe Pelé şi Diego Maradona!”
Naţionala U17 a câştigat al doilea meci de pregătire cu Muntenegru Naţionala U17 a câştigat al doilea meci de pregătire cu Muntenegru

S-au împlinit 18 ani de când FCSB elimina Valencia. Ce primă a oferit Gigi Becali pentru rezultatul istoric

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 24 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21030796/1/fcsb.jpg

FCSB (n.r. pe atunci putea folosi numele de Steaua) a eliminat în urmă cu 18 ani pe Valencia, una din cele mai bune echipe din Spania din acea perioadă şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei UEFA.

Andrei Cristea a rememorat reacţia lui Becali după succesul istoric şi a dezvăluit ce primă au încasat jucătorii. Atacantul a recunoscut că patronul a fost cu el ceva mai generos.

"Am rămas impresionat, copil fiind, atunci când am dat turul de onoare al stadionului. Lumea a rămas ore bune pe stadion şi când am plecat cu maşina vedeam oameni care plângeau de fericire.

(n.r. despre primă) Aici este o poveste lungă. A fost o primă mai mare, care apoi s-a făcut mai mică. A fost o primă de 100.000 de euro, iar eu, Lovin, Neşu, care eram tineri la acea vreme, nici nu ştiam ce să facem cu atâţia bani.

A doua zi ne-am dus la Mariott şi ne-a zis: 'Băi, băieţi, am glumit şi eu, nu mai e 100.000 de euro'. Nu are rost să spun acum, dar în jur de 20.000 de euro au fost.

Pot să recunosc că m-a răsplătit în plus pe mine. Era foarte atent Gigi Becali, chiar putea peste. Anul următor a fost acel meci cu Rapid şi am încasat cea mai mare primă",
a declarat Cristea, pentru Digi Sport.

Echipele de start:

  • FCSB: Hamutovski - Ogăraru, Rădoi, Ghionea, Marin - Opriţa, Paraschiv, Munteanu- Dică, Diniţă, Cristea
  • Valencia: Palop - Fabio Aurelio, Albelda, Corradi, Baraja - Caneira, Navarro, Carboni, Xisco - Rufete, Moretti


 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele