Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

”Să jucăm la intensitate maximă”. Zeljko Kopic, precaut înainte de returul cu Csikszereda

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 25 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21605128/1/fc-universitatea-cluj-dinamo-bucuresti-superliga-superbet-play-out-04-05-2024-1.jpg

Csikszereda primeşte vizita lui Dinamo, luni, de la 20:00, într-un meci ce face parte din cadrul manşei retur a barajului de menţinere în primul eşalon. Partida va fti tranmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe PrimaSport.ro

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, a declarat că elevii săi trebuie să fie precauţi şi să nu repete anumite erori din tur.

”Suntem aproape de obiectiv, am avut un rezultat bun în tur, am avut momente bune, am avut oportunităţi să înscriem mai multe goluri. În al doilea meci trebuie să fim concentraţi, pregătiţi, să jucăm la intensitate maximă, să dăm totul pe teren pentru a câştiga la Miercurea Ciuc.

Presiunea e mereu la Dinamo, în ultima lună toate meciurile au fost importante, în bătălia pentru evitarea retrogradării. În tur au fost mulţi fani, am avut oportunităţi, nu am înscris în primele minute, am părut nesiguri în anumite momente ale jocului.

După manşa retur vom discuta despre viitor, despre tot, dar ne concentrăm doar pe meciul cu Csikszereda. Orice club trebuie să se adapteze, orice club are stadionul sau, trebuie să ne descurcăm indiferent de stadionul pe care jucăm, trebuie să fim la un nivel ridicat.

Am auzit că vor fi mulţi fani în afara stadionului pentru a ne susţine, e foarte important să simţim suportul şi sprijinul fanilor dinamovişti.

În primul rând, trebuie să dăm totul pentru a câştiga meciul, dar trebuie să ne adaptăm pentru orice fel de situaţie”
, a declarat antrenorul croat.

Dinamo a câştigat partida tur cu 2-0. Cu peste 30.000 de spectatori în tribunele Arenei Naţionale, Dinamo a dominat prima parte, dar Politic şi Ricardo Grigore nu l-au putut învinge pe portarul Gyenge, iar în minutul 16 Milanov a trimis în bară.

Oaspeţii au avut o replică slabă în finalul reprizei, însă Dinamo a deschis scorul în minutul 47, prin lovitura de cap a lui Dennis Politic, care a înscris din centrarea lui Ahmed Bani.

Acelaşi jucător, Politic, a majorat avantajul gazdelor la 2-0, cu un gol superb, scor care a fost şi cel final. Dinamo pleacă cu prima şansă în returul de la Miercurea Ciuc, de luni, 27 mai.

Ciucanii vor avea parte de un duel extrem de complicat şi vor încerca imposibilul în retur.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele