Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Salariul fabulos pe care îl va încasa Albion Rrahmani la Sparta Praga

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 19 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21706624/1/rapid-bucuresti-fc-hermanstadt-superliga-superbet-16-02-2024-2.jpg

Albion Rrahmani a părăsit-o pe Rapid. Atacantul kosovar s-a înţeles cu Sparta Praga, acolo unde va face din nou echipă cu Ermal Krasniqi.

Formaţia din Giuleşti va încasa cinci milioane de euro şi păstrează 15% dintr-un eventual viitor transfer. Mutarea s-a produs sâmbătă seară, cu o zi înaintea derby-ului cu Dinamo, iar Rrahmani va merge în Cehia pentru a efectua vizita medicală.

Transferul la gruparea pragheză vine la pachet cu un salariu impresionant. Rrahmani lua în jur de 200.000 de euro la Rapid, iar Digi Sport anunţă că la noua echipă va primi 800.000 de euro.

Rrahmani, impresionat de experienţa de la Rapid

Atacantul a postat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare şi a dezvăluit că va fi fanul formaţiei din Giuleşti.

”Dragi rapidişti. După un an minunat petrecut împreună e timpul să îmi iau rămas-bun. Când am venit în Giuleşti am văzut şi am simţit ce club minunat este şi ce fani minunaţi are. Atunci mi-am promis că voi da mereu 100% în fiecare meci ca să fac fanii fericiţi. A fost un an cu multe provocări şi în care ne-am creat multe momente plăcute, de asemenea.

Voi fi mereu fan de acum încolo şi Rapid va fi casa mea şi familia mea. Voi fi mereu recunoscător că am fost parte din aces club. Voi fi mereu recunoscător oamenilor din club care au avut încredere în mine şi au fost alături de mine în cele mai grele momente, aici, când a contat cel mai mult.

Dragi rapidişti, până când ne vom întâlni din nou, vă urez mult succes. Al vostru, Albion. Hai Rapid!”
a scris kosovarul.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele