Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Sărbătoare în Liechtenstein. "Mâini magice"

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 8 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21621771/1/romania-liechtenstein-amical-7-06-2024-1.jpg

România s-a făcut de râs, vineri seară, împotriva Liechtenstein-ului. Selecţionata pregătită de Edi Iordănescu a remizat, scor 0-0, în ultimul amical înaintea Campionatului European.

Nimeni nu se aştepta la un asemenea rezultat, nici măcar presa din Liechtenstein. Jurnaliştii rivalei au salutat rezultatul şi au punctat, de mai multe ori, că România este calificată la turneul final din Germania.

"Liechtenstein reuşeşte o mică minune şi obţine o remiză contra României. Jucătorii au blocat fiecare atac al participantei la Campionatul European, iar Benjamin Buchel a părut că are nişte mâini magice. Trupa lui Konrad Funfstuck a smuls o remiză contra favoritei.

Nimeni nu s-ar fi aşteptat la o remiză. Până la urmă, Liechtenstein juca împotriva unei participante la Campionatul European!", au scris jurnaliştii de la Vaterland.

Scorul înregistrat vineri seară este de-a dreptul ruşinos. În precedentele şase meciuri, România învinsese fără probleme selecţionata Liechtenstein-ului.

mail-share icon Email
viewscnt