Ultima oră
Costel Gâlcă, distrus: ”Echipa este zero barat!”
Costel Gâlcă, distrus: ”Echipa este zero barat!”
Gigi Becali, sfătuit în privinţa lui Florin Tănase: „Se simte rugina pe el” Gigi Becali, sfătuit în privinţa lui Florin Tănase: „Se simte rugina pe el”
OFICIAL | „U” Cluj a bătut palma cu un atacant de naţională care marchează pe bandă rulantă OFICIAL | „U” Cluj a bătut palma cu un atacant de naţională care marchează pe bandă rulantă
Selecţionerul Australiei a demisionat după startul slab al echipei în faza a treia a preliminariilor CM

Selecţionerul Australiei a demisionat după startul slab al echipei în faza a treia a preliminariilor CM
Jannik Sinner a devenit ambasador al programului de voluntariat pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2026

Jannik Sinner a devenit ambasador al programului de voluntariat pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2026
Adi Petre a dezvăluit totul despre perioada petrecută la FCSB: „A venit domnul Becali în vestiar. Ştiam dinainte” Adi Petre a dezvăluit totul despre perioada petrecută la FCSB: „A venit domnul Becali în vestiar. Ştiam dinainte”

Şase echipaje se întrec în Swift Cup la Raliul Iaşului. Liderul Hanea este absent

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 30 aug 2024
mail-share icon Email
  • Competiţia monomarcă Swift Cup România revine din bine-meritata vacanţă odată cu Raliul Iaşului - a treia etapă de macadam a sezonului - competiţie ce-şi sărbătoreşte cea de-a 40-a ediţie
  • Un total de şase echipaje se vor înfrunta pentru victoria Swift Cup a etapei ieşene, dintre acestea lipsind însă liderii la zi ai clasamentului general, şi anume fraţii Mihnea şi Natalie Hanea

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21718001/1/cp1-ris-2.jpg

Ocupând poziţia secundă la acest moment, soţii Emanuel şi Denisa Resiga pornesc cu prima şansă la victoria Swift Cup, cei doi timişoreni fiind la a 8-a prezenţă pe macadamul ieşean. În cazul unui triumf al acestora, putem asista la o nouă schimbare de lider în competiţia monomarcă, întrucât diferenţa dintre primele două echipaje din clasament este de numai 18,8 puncte. După ce în sezonul precedent a încheiat competiţia monomarcă pe poziţia a treia, Eduard Crintoiu ţinteşte aceeaşi poziţie şi în acest an. Piteşteanul trebuie să tragă tare, căci între el şi ultima poziţie a clasamentului ce-i asigură prezenţa la Gala Campionilor, sunt nici mai mult nici mai puţin de 20,4 puncte. În prezent, ultima treaptă a podiumului provizoriu este ocupată de maramureşeanul Mircea Crişan, care secondat de Andrei Mitraşcă, speră să-şi menţină poziţia şi după etapa ieşeană.

 

De cealaltă parte, după două etape nereuşite [în Swift Cup], debutantul Niculae Şorodoc îşi doreşte ca Raliul Iaşului să-l readucă în forma iniţială, fapt pentru care sportivul a şi efectuat o serie de teste premergătoare care să-l ajute în a se familiariza cu această suprafaţă. Acesta din urmă va fi secondat pentru a patra etapă consecutivă de George Marcu, alături de care miza pilotului MaNS Motorsport este aceea de a încheia cu succes toate cele 8 probe ale etapei ieşene. La start revine şi învingătorul primei etape din acest sezon - Sorin Lungu, care după problemele medicale care l-au împiedicat să ia startul ultima etapă de asfalt - respectiv prima de macadam, pare să-şi fi reintrat în formă odată cu testele oficiale desfăşurate în prima parte a zilei de vineri la Bârnova. Ultima - dar nu cea din urmă - prezenţă la startul Raliului Iaşului este cea a Sabinei Ghiormescu, singura prezenţă feminină la volan din acest sezon al Swift Cup.

Raliul Iaşului 2024 programează un număr de 8 probe speciale ce însumează aproape 130 de kilometri cronometraţi, ce urmează să fie parcurşi de-a lungul a trei zile de concurs.

Program:

  • Vineri - 30 August 2024
  • 21:00 - PS1 Super Speciala "Râpa Galbenă"
  • Sâmbătă - 31 August 2024
  • 10:48 - PS2 Cioca Boca 1
  • 12:01 - PS3 Mădârjac 1
  • 15:34 - PS4 Cioca Boca 2
  • 16:47 - PS5 Mădârjac 2
  • 20:30 - PS6 Resonance
  • Duminică - 1 Septembrie 2024
  • 10:30 - PS7 Ciurea
  • 13:05 - PS8 Ciurea Power Stage
  • 17:30 - Festivitatea de Premiere

 

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele