Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 16 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21631693/1/romania-elvetia-preliminariile-c-e-2024-21-11-2023-3.jpg

România debutează, luni, la EURO. Primul duel va fi împotriva Ucrainei.

Piesă de bază în preliminarii, Andrei Burcă a venit accidentat la naţională. Fundaşul român pare că s-a recuperat într-un final şi este anunţat titular în meciul de luni.

Costin Curelea a dezvăluit o situaţie uluitoare. Selecţionerul reprezentativei U20 a României a declarat că Andrei Burcă a stat două săptămâni degeaba în Arabia Saudită, pentru că tratamentele acordate de saudiţi nu au avut niciun efect.

"Eu am vorbit cu el (n.r. Andrei Burcă). Problema a fost că cei de acolo, din Arabia, nu au ştiut să îi trateze acea leziune, că ar fi revenit mult mai repede. După două săptămâni de tratatment, şi-au dat seama că nu l-au ajutat cu nimic şi a pierdut timpul.

Nu ştiu, nu se pricep!

A avut o ruptură, s-a dus s-a tratat şi după ce a făcut RMN la două săptămâni, şi-a dat seama că s-a refăcut foarte puţin. Natural mai degrabă, decât ce tratament i-au făcut. Tratamentul nu a fost cel adecvat.

A pierdut două săptămâni", a declarat Costin Curelea, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt