Ultima oră
Aşa arată clasamentul WTA! Locul ocupat de Simona Halep în acest moment şi jucătoarea din România cel mai bine clasată Aşa arată clasamentul WTA! Locul ocupat de Simona Halep în acest moment şi jucătoarea din România cel mai bine clasată
Situaţie complicată în cazul de dopaj al lui Jannik Sinner! „Sper să pot spune ce s-a întâmplat cu adevărat” Situaţie complicată în cazul de dopaj al lui Jannik Sinner! „Sper să pot spune ce s-a întâmplat cu adevărat”
Ciprian Tătăruşanu l-a confruntat direct pe Gigi Becali. „Reziliem contractul acum!” Ciprian Tătăruşanu l-a confruntat direct pe Gigi Becali. „Reziliem contractul acum!”
Pep Guardiola a fost întrebat despre viitorul său la Manchester City şi a dat un răspuns clar Pep Guardiola a fost întrebat despre viitorul său la Manchester City şi a dat un răspuns clar
FOTO | Tricolorii au ajuns în Kaunas, pentru meciul cu Lituania. „Tricolorul” nu a făcut deplasarea FOTO | Tricolorii au ajuns în Kaunas, pentru meciul cu Lituania. „Tricolorul” nu a făcut deplasarea
Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport! Belgia - Franţa, Germania - Olanda şi Italia - Israel sunt cele mai tari dueluri ale serii. Programul complet Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport! Belgia - Franţa, Germania - Olanda şi Italia - Israel sunt cele mai tari dueluri ale serii. Programul complet

Schimbare importantă în echipa de start a celor de la FCSB pentru meciul cu UTA. ”Trebuie să joace repede şi să nu dribleze la mijlocul terenului”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 3 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21041558/2/fcsb.jpg

FCSB a intrat într-o serie excelentă de rezultate, iar următorul meci din Superliga va fi duminică, contra celor de la UTA Arad, de la ora 21:00, în direct pe Prima Sport 1.

Gigi Becali a anunţat o schimbare importantă în formula de start. Malcom Edjouma va intra din primul minut contra formaţiei lui Laszlo Balint.

Runda precedentă, mijlocaşul francez a fost rezervă cu Petrolul, dar a intrat foarte bine şi a marcat spectaculos, cu o execuţie din foarfecă. Programul încărcat este motivul pentru care Becali a decis ca Edjouma să nu fie din primul minut contra ”lupilor galbeni”.

”Edjouma ca să joace din primul minut trebuie să joace repede şi să nu dribleze la mijlocul terenului pentru că pierdem mingea. El marchează, dar trebuie ţinut de rezultat. Trebuie să joace altul care să nu dribleze la mijlocul terenului.

Pentru că e din trei în trei zile, că aţi văzut s-au făcut cinci schimbări. Strategia a fost să joace Tavi Popescu şi Coman şi apoi să joace el, dar la meciul cu UTA Arad o să joace el. El va juca titular. Aşa a fost strategia făcută. Duminică joacă Edjouma titular”
, a spus Becali, pentru cei de la Digi Sport.

  • 5 goluri în 5 ultimele partide a reuşit Edjouma pentru FCSB.
mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele