Ultima oră
Probleme mari pentru Dinamo înaintea meciului cu Farul Probleme mari pentru Dinamo înaintea meciului cu Farul
Organizatorii turneului de la Hong Kong au stabilit când va juca Simona Halep Organizatorii turneului de la Hong Kong au stabilit când va juca Simona Halep
Mario Balotelli, la un pas să ajungă în Spania Mario Balotelli, la un pas să ajungă în Spania
Pete Rose a murit Pete Rose a murit
Editorial Costin Cavaşi | Cazul Sinner: WADA vs ITIA - clostebol pentru toată lumea? Editorial Costin Cavaşi | Cazul Sinner: WADA vs ITIA - clostebol pentru toată lumea?
Andres Iniesta se retrage Andres Iniesta se retrage

Schioarea Sofia Goggia a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, după o accidentare gravă la antrenamente

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 5 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21483538/1/goggia.jpg

Schioara italiană Sofia Goggia a fost operată luni după-amiază la Milano, pentru o fractură de tibie şi de maleolă tibială la piciorul drept. Ea s-a accidentat după ce a căzut la antrenamentul de luni dimineaţă.

Ea a fost operată "cu succes", potrivit Federaţiei italiene a sporturilor de iarnă. A fost montată o placă cu şapte şuruburi, iar Goggia, în vârstă de 31 de ani, va respecta acum o perioadă de repaus de 40 de zile.

Specialista în viteză avea ca obiectiv un al cincilea glob la coborâre în acest sezon. "Este o nouă accidentare care îmi întrerupe demersul pentru o nouă Cupă Mondială de coborâre, dar şi de această dată voi putea să mă ridic", a explicat Goggia, citată de federaţia sa.

Cariera sportivei din Bergamo a fost deja marcată de numeroase accidentări, inclusiv una la genunchiul drept care a făcut-o să rateze Campionatele Mondiale din 2021 de la Cortina d'Ampezzo.

În această iarnă, mai multe nume mari ale schiului alpin s-au accidentat grav: Marco Schwarz, Alexis Pinturault, Aleksander Aamodt Kilde, Petra Vlhova şi Corinne Suter. Între timp, Mikaela Shiffrin, care s-a accidentat la genunchiul stâng la 26 ianuarie la Cortina d'Ampezzo, ar putea reveni în competiţie în următoarele zile.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele