Ultima oră
Editorial Costin Cavaşi | Cazul Sinner: WADA vs ITIA - clostebol pentru toată lumea? Editorial Costin Cavaşi | Cazul Sinner: WADA vs ITIA - clostebol pentru toată lumea?
Andres Iniesta se retrage Andres Iniesta se retrage
Dennis Man, luat în colimator deşi a marcat din nou Dennis Man, luat în colimator deşi a marcat din nou
Adrian Mititelu a lămurit situaţia antrenorului Adrian Mititelu a lămurit situaţia antrenorului
VIDEO | Cristiano Ronaldo a marcat din nou pentru Al Nassr. Gestul făcut după reuşită VIDEO | Cristiano Ronaldo a marcat din nou pentru Al Nassr. Gestul făcut după reuşită
Motivul pentru care Alex Cicâldău nu a bifat niciun minut de la revenirea în Bănie Motivul pentru care Alex Cicâldău nu a bifat niciun minut de la revenirea în Bănie

Scrimera Ysaora Thibus, suspendată după un rezultat anormal la un test antidoping

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 9 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21488086/1/thibus.jpg

Floretista Ysaora Thibus, pretendentă la medalii la Jocurile Olimpice de la Paris, a fost suspendată provizoriu după un test antidoping "cu un rezultat analitic anormal", relatează L'Equipe.

Într-un comunicat publicat vineri dimineaţă, Federaţia Franceză de Scrimă a anunţat că Ysaora Thibus (32 de ani), una dintre favoritele la câştigarea medaliei de aur la Jocurile de la Paris, a fost suspendată provizoriu de către Federaţia Internaţională de Scrimă (FIE).

Sportiva a fost supusă, la 14 ianuarie, unui test care a dat un "rezultat de analiză anormal". Federaţia franceză a declarat că a contactat-o pe Thibus, care şi-a exprimat "o totală nedumerire, o imensă surpriză şi consternare" şi a negat orice dopaj intenţionat.

Thibus, de nouă ori campioană a Franţei la floretă la individual şi medaliată cu argint pe echipe la JO de la Tokyo, a fost încoronată campioană mondială la individual la Cairo în 2022, primul titlu mondial pentru o floretistă franceză după mai bine de o jumătate de secol.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele