Ultima oră
Ianis Hagi, distrus de fostul mare internaţional după victoria cu Cipru: „Un jucător care trăieşte mai mult din imaginea lui taică-su” Ianis Hagi, distrus de fostul mare internaţional după victoria cu Cipru: „Un jucător care trăieşte mai mult din imaginea lui taică-su”
Dinamo dă lovitura! Fotbalistul care a cucerit cupa Spaniei cu Sevilla şi a bifat 17 meciuri în Premier League semnează cu trupa din „Ştefan cel Mare” Dinamo dă lovitura! Fotbalistul care a cucerit cupa Spaniei cu Sevilla şi a bifat 17 meciuri în Premier League semnează cu trupa din „Ştefan cel Mare”
Revine Nicolae Stanciu la FCSB? Cosmin Contra a dezvăluit totul: „Din ce am auzit” Revine Nicolae Stanciu la FCSB? Cosmin Contra a dezvăluit totul: „Din ce am auzit”
Lovitură încasată de Spania! Superstarul a părăsit cantonamentul naţionalei şi a revenit la echipa de club Lovitură încasată de Spania! Superstarul a părăsit cantonamentul naţionalei şi a revenit la echipa de club
Bomba momentului în fotbalul mondial! Erling Haaland, coleg cu Mbappe la Real Madrid? Decizia surprinzătoare luată de superstarul norvegian Bomba momentului în fotbalul mondial! Erling Haaland, coleg cu Mbappe la Real Madrid? Decizia surprinzătoare luată de superstarul norvegian
Aryna Sabalenka a reuşit o triplă istorică la turneul de la Wuhan Aryna Sabalenka a reuşit o triplă istorică la turneul de la Wuhan

Scuffet, supărat pe proprii colegi. ”Nu e posibil să riscăm aşa"

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 19 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21066116/1/scuffet.jpg

CFR Cluj a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia Rapid Bucureşti, în ultimul meci al primei etape din play-off.

Simone Scuffet s-a declarat dezamăgit de faptul că echipa sa a riscat prea mult, lucru ce putea duce la un eşec, în contextul în care Rapid a irosit o şansă uriaşă în prelungiri, pe fondul unei replieri târzii a defensivei campioanei.

”Se putea întâmpla orice, puteam să-l câştigăm, dar să-l şi pierdem, pentru că am avut acel gol anulat şi, sincer, nici nu ştiu ce a fost. Am văzut în acea poză că a fost foarte aproape, extrem de strâns, deci nu ştiu ce să spun.

Dar în acest meci, cred că am riscat prea mult. În derby-ul trecut, am fost foarte buni, cu doar o singură ocazie mare a lor, iar azi a fost prea mult. De asemnea, la ultima fază a fost incredibil, când noi nu trebuia să riscăm aşa mult. Noi vrem să câştigăm toate meciurile, dar nu e posibil să riscăm aşa"
, a declarat portarul italian, la finele partidei.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele