Ultima oră
Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective” Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective”
Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil" Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil"
Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne
Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională? Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională?
VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova, astăzi, de la ora 12, în direct la Prima Sport 1! Oltenii vor să ajungă din nou în Liga 1

VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova, astăzi, de la ora 12, în direct la Prima Sport 1! Oltenii vor să ajungă din nou în Liga 1

Se anunţă o mutare spectaculoasă în Superligă! A jucat la Campionatul Mondial din 2022, iar acum e gata vină în România

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe 11 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21664260/1/profimedia-0740461726.jpg

Samuel Oum Gouet este un mijlocaş defensiv camerunez de 26 de ani care a fost prezent la Campionatul Mondial din Qatar.

Goutet este liber de contract după ce s-a despărţit de Yverdon, iar acum este gata să vină în Superligă.

Conform GSP, Gouet s-a înţeles cu Poli Iaşi şi mai are de trecut vizita medicală înainte să semneze cu echipa pregătită de Tony.

Cotat la 300.000 de euro, Gouet a bifat 99 de minute la Mondialul din Qatar pentru naţionala Camereunului. Mijlocaşul a fost integralist cu Elveţia, a intrat pe final cu Serbia şi a rămas pe bancă la partida cu Brazilia.

De-a lungul carierei, Gouet a evoluat la APEJES Academy (Camerun), Altach (Austria), Mechelen (Belgia) şi Yverdon (Elveţia).

25 de selecţii a bifat Gouet pentru naţionala Camerunului, fără să marcheze vreun gol. Dacă va semna cu Poli Iaşi, fotbalistul de 26 de ani va fi al 11-lea transfer al verii pentru formaţia pregătită de Tony.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele