Ultima oră
Roger Federer, cel mai mare rival din tenis a lui Nadal, a reacţionat imediat după anunţul de retragere al spaniolului. Ce a spus Nick Kyrgios Roger Federer, cel mai mare rival din tenis a lui Nadal, a reacţionat imediat după anunţul de retragere al spaniolului. Ce a spus Nick Kyrgios
Reacţia dură a nemţilor, după ce Klopp a semant cu grupul Red Bull. „S-a vândut” Reacţia dură a nemţilor, după ce Klopp a semant cu grupul Red Bull. „S-a vândut”
VIDEO | Rafael Nadal, „regele zgurii”, şi-a anunţat retragerea din activitate. „Este o decizie dificilă” VIDEO | Rafael Nadal, „regele zgurii”, şi-a anunţat retragerea din activitate. „Este o decizie dificilă”
Meciul din Superliga care a atras cei mai mulţi spectatori în acest sezon! Total surprinzător Meciul din Superliga care a atras cei mai mulţi spectatori în acest sezon! Total surprinzător
Rabotnicki Skopje va fi adversara echipei Volei Alba Blaj, în şaisprezecimile de finală ale Cupei CEV Rabotnicki Skopje va fi adversara echipei Volei Alba Blaj, în şaisprezecimile de finală ale Cupei CEV
Dominic Marcu şi Tesla Model S Plaid vor lua startul în acest weekend la ultima etapă din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă - Trofeul Poiana Braşov Dominic Marcu şi Tesla Model S Plaid vor lua startul în acest weekend la ultima etapă din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă - Trofeul Poiana Braşov

Se îndeplineşte dorinţa suporterilor? Florin Tănase se pregăteşte cu FCSB

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 24 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21236845/2/fcsb-tanase.jpg

Florin Tănase vrea să plece din Emiratele Arabe Unite, la doar un an de la transferul de la FCSB la Al-Jazira.

Fostul ”decar” al FCSB-uli nu îşi mai doreşte să rămână la Al-Jazira şi are putea ajunge în Turcia, la Trabzonspor, echipă care s-a interesat deja de el. Turcii vor să îl aducă pe Florin Tănase în acestă vară, iar negocierile cu echipa românului au început deja, informează Fotomac.

Jucătorul a revenit în ţară, iar cei de la Fanatik scriu că se pregăteşte cu cei de la FCSB, sub comanda lui Elias Charalambous.

Florin Tănase a fost accidentat pe finalul sezonului

După ce a terminat sezonul cu Al-Jazira mai repede, motivul fiind o accidentare la piciorul stâng, Florin Tănase a revenit în România şi s-a refăcut la baza FCSB-ului din Berceni, în a doua parte a lunii mai.

Transferat pentru 3 milioane de euro la începutul sezonului, Tănase este din nou accidentat înaintea unei acţiuni a naţionalei. După ce a ratat meciurile cu Andorra şi Belarus din preliminariile Euro 2026, acesta va lipsi şi la partidele cu Elveţia şi Kosovo. Pentru România, atacantul de 28 de ani a marcat de două ori în 17 meciuri.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele