Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Şedinţă la Rapid! Dan Şucu a luat o decizie radicală

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 1 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21689077/1/440587380-937128435084914-4901951836759170590-n.jpg

Dan Şucu a făcut o şedinţă, astăzi, după ce în presă a informaţia că Neil Lennon şi-a făcut nevoile pe teren în timpul unui antrenament.

Zvonul a fost preluat până şi de presa din Scoţia, iar acţionarul majoritar de la formaţia giuleşteană a luat o decizie radicală.

Conform Prosport, la şedinţă a fost prezent şi avocatul clubului, iar Rapid îi va da în judecată pe cei care au lansat informaţia! Hotărârea luată de conducerea echipei din Giuleşti vine după ce, în cursul zilei de miercuri, Rapid a emis un comunicat în care s-a scris şi despre informaţiile apărute despre Neil Lennon.

Cum acel comunicat nu a avut efectul scontat, Dan Şucu a decis să treacă la fapte şi îi va acţiona în judecată pe cei responsabili de răspândirea zvonului.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele