Ultima oră
Hellas Verona – Venezia 2-1. Un autogol al portarului a făcut diferenţa Hellas Verona – Venezia 2-1. Un autogol al portarului a făcut diferenţa
EXCLUSIV | Cristi Pulhac l-a pus la punct pe Denis Alibec. "Golul a venit pur întâmplător" EXCLUSIV | Cristi Pulhac l-a pus la punct pe Denis Alibec. "Golul a venit pur întâmplător"
VIDEO | Aspectul care l-a enervat pe Gică Hagi. ”S-a dat ceva la televizor?!” VIDEO | Aspectul care l-a enervat pe Gică Hagi. ”S-a dat ceva la televizor?!”
VIDEO | ”Urmează un derby mare”. Zeljko Kopic e cu gândul la derby-ul cu FCSB VIDEO | ”Urmează un derby mare”. Zeljko Kopic e cu gândul la derby-ul cu FCSB
VIDEO | A reînceput NBA! Ultimele două campioane s-au duelat la Abu Dhabi VIDEO | A reînceput NBA! Ultimele două campioane s-au duelat la Abu Dhabi
VIDEO | Denis Alibec, foarte supărat după remiza cu Dinamo. ”Sunt nervos” VIDEO | Denis Alibec, foarte supărat după remiza cu Dinamo. ”Sunt nervos”

Selecţionerul naţionalei U20, dezamăgit după eşecul dramatic în faţa Germaniei. ”Asta mă mâhneşte cel mai tare”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 18 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21390193/1/curelea.jpg

Reprezentativa U20 a României a fost învinsă, vineri, la Sibiu, cu scorul de 1-0, de naţionala similară a Germaniei, în cadrul Elite League U20.

Germanii au marcat prin Bobzien, în minutul 90+3.

Costin Curelea, selecţionerul naţionalei U20, a declarat că este foarte dezamăgit de faptul că tinerii jucători români au încasat din nou gol în prelungiri.

 

”A fost un meci foarte bun făcut de băieţi. Şi-au dorit foarte mult, au muncit, au ţinut piept Germaniei, dar din nou parcă am mai văzut filmul ăsta. Suntem învinşi în prelungiri. Tot timpul parcă lipseşte ceva. Nu ştiu, tipic românesc, aşa, trebuie să pierdem. Când suntem aproape să obţinem un rezultat trebuie să facem ceva, să dăm cu piciorul.

Am avut şi noi situaţii, deşi nu am început bine, dar am echilibrat jocul. Am fost organizaţi, dar o greaşă mai mare ne-a pedepsit şi ne-a adus această înfrângere. Nu ne-au surprins, dar de la un meci magnific împotriva Germaniei, am ajuns la o înfrângere muncită. Rezultatul va rămâne 0-1, el va rămâne în istorie, în loc să fie 0-0. Sau cum a fost în Portugalia, când am primit gol în minutul 90+7.

Asta mă mâhneşte cel mai tare, de aia sunt foarte dezamăgit.

Am consumat întreaga energie, eu unul sunt foarte dezamăgit de rezultat”
, a declarat Curelea, pentru DigiSport.              

mail-share icon Email
viewscnt