Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

Sepsi nu are niciun jucător convocat la naţională, lucru ce i-a deranjat pe oficiali. "Nu ştiu cum au fost făcute selecţiile"

Sepsi OSK Publicat de Tudor Moisa pe 2 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21302973/1/farul-constanta-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-supercupa-romaniei-8-07-2023-2.jpg

Sâmbătă, Edi Iordănescu a anunţat lotul României pentru dubla cu Israel şi Kosovo. Deşi Sepsi are un sezon foarte bun cu evoluţii excelente, selecţioner nu a convocat niciun jucător de la formaţia covăsneană.

Acest lucru l-a deranjat pe Attila Hadnagy, drectorul sportiv de la Sepsi, care a şi enumerat jucătorii care puteau ajunge la naţională.

"Nu, Marius Ştefănescu nu este accidentat, chiar şi noi aşteptam să fie convocat la echipa naţională. Cred că Sfântu Gheorghe este prea departe să se uite şi la noi. Nu ştiu, nu l-am întrebat pe Ştef dacă a fost sunat sau nu. Mi se pare un mare semn de întrebare. Nici chiar acum, când eram foarte aproape să ajungem o echipă foarte bună Europei.

Pe lângă Ştefănescu puteau să se ducă şi Nicolae Păun, şi Roland Niczuly şi mai sunt jucători... un Cosmin Matei, care este în formă maximă. Nu ştiu de ce, am făcut performanţă şi băieţi sunt în formă foarte bună. Nu ştiu cum au fost făcute selecţiile, dar nu cred. Cred că şi dacă intram în grupe nu era selecţionat niciun jucător", a declarat Attila Hadnagy pentru iamsport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele