Ultima oră
Supriză mare! Becali i-a desfăcut contractul jucătorului: ”Terminăm” Supriză mare! Becali i-a desfăcut contractul jucătorului: ”Terminăm”
VIDEO | Hermannstadt - Sepsi 0-4. Covăsnenii s-au distrat pe terenul sibienilor VIDEO | Hermannstadt - Sepsi 0-4. Covăsnenii s-au distrat pe terenul sibienilor
Dorinel Munteanu s-a săturat să îl audă pe Adi Mutu cum vorbeşte despre el: ”Pentru un bănuţ trebuie şi ei să vorbească” Dorinel Munteanu s-a săturat să îl audă pe Adi Mutu cum vorbeşte despre el: ”Pentru un bănuţ trebuie şi ei să vorbească”
Vestea pe care o aşteptau toţi fanii Craiovei: ”Va intra!”

Vestea pe care o aşteptau toţi fanii Craiovei: ”Va intra!”
Gestul superb făcut de Gigi Becali! Patronul lui FCSB nu a stat pe gânduri. „Foarte puţini oameni fac asta” | EXCLUSIV VIDEO Gestul superb făcut de Gigi Becali! Patronul lui FCSB nu a stat pe gânduri. „Foarte puţini oameni fac asta” | EXCLUSIV VIDEO
Lionel Messi scrie istorie şi în America! Ce record poate doborî cel mai titrat fotbalist din toate timpurile

Lionel Messi scrie istorie şi în America! Ce record poate doborî cel mai titrat fotbalist din toate timpurile

Seria Creed vine la Prima TV! Prima parte e pe 16 octombrie, de la ora 20:00

Special Publicat de Daian Cutu pe 10 oct 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21342481/1/florian-munteanu-1.jpg
 
Florian Munteanu este boxer profesionist şi românul care a jucat, alături de Sylvester Stallone, în #Creed2 , film difuzat de Prima TV pe 23 octombrie, de la ora 20.00.
 
Tânărul de 32 de ani locuieşte în Germania, dar se bucură de un succes răsunător la Hollywood, unde, pe lângă rolul din #Creed2 , a mai jucat în pelicule cu succes de box office precum #ShangChi , sau #legendacelorzeceinele .
 
Recunoscător pentru zilele petrecute pe platourile de filmare de la #Creed2 , Florian Munteanu le-a povestit fanilor din social media întreaga experienţă actoricească şi le-a mărturisit că se simte binecuvântat. Pentru a atinge succesul, românul a muncit de la 14 ani.
 
Fanii seriei #creed se pot delecta, pe 16 şi pe 23 octombrie, la #PrimaTV , de la ora 20.00, cu primele două părţi ale peliculei care spune povestea marelui pugilist Apollo Creed şi a fiului lui, Adonis.
 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Special

Ultimele articole Toate articolele