Ultima oră
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV

Sezon încheiat pentru mijlocaşul Pedro Chirivella

Ligue 1 Publicat de Daian Cutu pe 14 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/21096011/1/chi.jpg

Mijlocaşul spaniol Pedro Chirivella (25 de ani) a anunţat vineri, pe reţelele de socializare, că îşi va întrerupe activitatea până la finalul acestui sezon, din cauza unei pubalgii.

„Am nevoie de timp pentru a reveni din punct de vedere fizic. Nu mi-am făcut niciodată timp să tratez problema pentru că am vrut să ajut echipa, dar sunt o persoană cinstită şi acum trebuie să mă retrag pentru a putea reveni mai puternic”, a declarat Pedro Chirivella, care va urma anumite tratamente în această pauză.

„A dus-o prea mult timp pe picioare, l-am ajutat cum am putut pentru ca el să poată juca în cele mai bune condiţii, dar la ultimul meci durerile au fost prea mari. El a fost cel care a decis, noi doar am înţeles că este mai bine aşa”, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă antrenorul echipei FC Nantes, Antoine Kombouaré.

FC Nantes se află pe locul 14 în Ligue 1, cu 31 de puncte, la doar cinci puncte distanţă de prima poziţie retrogradabilă, locul 17.

Pedro Chirivella a evoluat în acest sezon 24 de meciuri, din care în 23 a fost titular. Ultima partidă în care a evoluat a fost la 2 aprilie, pe teren propriu, cu Stade de Reims, meci în care a fost schimbat la pauză.

Chirivella a fost rezervă neutilizată la 5 aprilie, în meciul din Cupa Franţei, cu Lyon.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele