Ultima oră
Costel Gâlcă, distrus: ”Echipa este zero barat!”
Costel Gâlcă, distrus: ”Echipa este zero barat!”
Gigi Becali, sfătuit în privinţa lui Florin Tănase: „Se simte rugina pe el” Gigi Becali, sfătuit în privinţa lui Florin Tănase: „Se simte rugina pe el”
OFICIAL | „U” Cluj a bătut palma cu un atacant de naţională care marchează pe bandă rulantă OFICIAL | „U” Cluj a bătut palma cu un atacant de naţională care marchează pe bandă rulantă
Selecţionerul Australiei a demisionat după startul slab al echipei în faza a treia a preliminariilor CM

Selecţionerul Australiei a demisionat după startul slab al echipei în faza a treia a preliminariilor CM
Jannik Sinner a devenit ambasador al programului de voluntariat pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2026

Jannik Sinner a devenit ambasador al programului de voluntariat pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2026
Adi Petre a dezvăluit totul despre perioada petrecută la FCSB: „A venit domnul Becali în vestiar. Ştiam dinainte” Adi Petre a dezvăluit totul despre perioada petrecută la FCSB: „A venit domnul Becali în vestiar. Ştiam dinainte”

Sezon nou de Insider Politic! Primul invitat: Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu

Special Publicat de Daian Cutu pe 30 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21717660/1/sebi-zachmann.jpg

Recalcularea pensiilor a aruncat societatea în aer. Pensionarii s-au trezit peste noapte cu pensile reduse sau calculate greşit. Peste 1 milion de seniori au fost obligati să meargă la Casele de Pensii pentru a-şi cere dreptatea. În acest context politic agitat, Sebastian Zachmann revine la Prima TV cu un nou sezon de Insider politic şi cu un prim invitat care va face lumină în toată această nebuloasă: Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu.

Sâmbătă, 31 august, de la ora 12.00, în cel de-al VIII-lea sezon de Insider politic, ministrul muncii răspunde la întrebări dure: Ce se întâmplă cu pensionarii care au pierdut bani la recalculare? Cu cât vor creşte din nou pensiile de la 1 ianuarie? Care e cea mai mare pensie din România şi cine o primeşte?  Mai sunt români “speciali” care încasează o pensie mai mare decât salariul? Ar putea tăia pensiile următorul Guvern din lipsă de fonduri?

În cea de-a doua parte a emisiunii, alături de invitatul său permanent, Mircea Dinescu, Sebastian Zachmann dezbate actualitatea din România. “Scena politică e mai efervescentă ca oricând. Avem 2 runde de alegeri în toamnă: pentru Parlament şi Preşedinţie, extrem de importante pentru toate partidele. Insider politic îşi continuă misiunea de a informa corect şi de a afla răspunsuri chiar şi la întrebările cele mai neplăcute pentru politicieni”, spune jurnalistul Prima TV.

Din 31 august, la final de vară şi debut de toamnă electorală, în fiecare sâmbătă, de la 12.00,  la Prima TV este vremea răspunsurilor cinstite şi analizelor corecte la Insider politic.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Special

Ultimele articole Toate articolele