Ultima oră
Anunţ de maximă importanţă pentru toţi fanii FCSB înainte de partida cu Rangers: ”Doar cu bani!”

Anunţ de maximă importanţă pentru toţi fanii FCSB înainte de partida cu Rangers: ”Doar cu bani!”
VIDEO | Seară nebună de Nations League! Grecia a produs şocul pe Wembley VIDEO | Seară nebună de Nations League! Grecia a produs şocul pe Wembley
Antrenorul căruia Becali i-a dat interzis definitiv la FCSB: ”Zice el, dar eu îi comandam din puşcărie! Nu mai calcă niciodată la mine!”
Antrenorul căruia Becali i-a dat interzis definitiv la FCSB: ”Zice el, dar eu îi comandam din puşcărie! Nu mai calcă niciodată la mine!”
Gigi Becali i-a găsit înlocuitorul lui Florinel Coman Gigi Becali i-a găsit înlocuitorul lui Florinel Coman
Un nume sonor din fotbalul românesc o va pregăti pe Concordia Chiajna după plecarea lui Ilie Poenaru Un nume sonor din fotbalul românesc o va pregăti pe Concordia Chiajna după plecarea lui Ilie Poenaru
VIDEO | Gafă uriaşă a portarului israelian. Camavinga a profitat VIDEO | Gafă uriaşă a portarului israelian. Camavinga a profitat

Sezonul bun din Polonia i-ar putea aduce un contract consistent din punct de vedere financiar lui Costel Gâlcă

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 5 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21218422/1/ctg.jpg

Costel Gâlcă a avut un final de sezon bun cu cei de la Radomiak, pe care i-a salvat de la retrogradare. Performanţa ar putea veni cu o nouă provocare.

Cei de la PlaySport scriu că tehnicianul ar putea pleca de la polonezi, fiind ofertat de două cluburi din Arabia Saudită, care îi pot oferi un salariu mult peste cel încasat la Radomiak.

”Constantin Gâlcă este un caz extrem de rar al antrenorilor care vin să lucreze în Polonia după ce au lucrat în marile ligi ale Europei. E rar, dar nu e singurul. Astfel de lucruri se întâmplă, în medie, o dată la un deceniu. Deşi antrenorul lui Radomiak şi-a asigurat salvarea de la retrogradarea, el va avea şansa de a-şi face un nume în fotbalul polonez abia din sezonul viitor.

După ce şi-a început cariera la Steaua, actualul antrenor al lui Radomiak a lucrat în Spania, unde a avut succes şi ca jucător. A condus-o pe Espanyol Barcelona în 23 de meciuri, a câştigat şapte dintre ele şi a terminat pe locul 14.

După ce a plecat din Spania, a mai lucrat în Arabia Saudită, Danemarca, iar recent a ajuns în Polonia. Este interesant de văzut dacă Gâlcă va reuşi să ridice nivelul lui Radomiak pe termen lung”
, au scris cei de la Weszlo, despre antrenorul român.

Pe lângă Radomiak, Gâlcă a mai pregătit în carieră pe: Almeria B, România U17, FCSB, Espanyol, Al-Taawon, Al-Feiha, Vejle BK şi Al-Hazem.

mail-share icon Email
viewscnt