Ultima oră
Mircea Lucescu, sincer înaintea celor două partide din Nations League ale României. „Am avut această revelaţie” Mircea Lucescu, sincer înaintea celor două partide din Nations League ale României. „Am avut această revelaţie”
Joan Laporta s-a întâlnit cu Răzvan Burleanu! Ce au discutat Joan Laporta s-a întâlnit cu Răzvan Burleanu! Ce au discutat
S-a anunţat programul etapelor 14 şi 15 ale Superligii. Când se dispută FCSB – Rapid şi U. Craiova - FCSB S-a anunţat programul etapelor 14 şi 15 ale Superligii. Când se dispută FCSB – Rapid şi U. Craiova - FCSB
OFICIAL | Alex Bourceanu a semnat OFICIAL | Alex Bourceanu a semnat
Un nepalez de 18 ani a escaladat toate cele 14 vârfuri de peste 8.000 de metri din lume Un nepalez de 18 ani a escaladat toate cele 14 vârfuri de peste 8.000 de metri din lume
Surpriză! Arbitrul delegat la meciul Cipru - România Surpriză! Arbitrul delegat la meciul Cipru - România

Sezonul începe modest pentru FC Botoşani. Mihai Ciobanu a explicat cum decurge colaborarea cu Marius Croitoru

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 17 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21259281/2/ciobanu.jpg

FC Voluntari a învins pe teren propriu, scor 2-1, formaţia FC Botoşani, într-un meci din prima etapă a Superligii. Nemec a ratat un penalty la 0-0, în finalul primei reprize.

Mihai Ciobanu este cel care figurează în acte ca principal la FC Botoşani, în realitate indicaţiile sunt date de Marius Croitoru, ce nu deţine licenţa PRO.

”Nu avem timp să plângem că avem jucători accidentaţi sau mai ştiu eu ce situaţii se ivesc. Avem obligaţia faţă de oraş, club şi finanţatori să fim mai buni astăzi.

(n.r. despre relaţia cu Croitoru) Funcţionează, Marius este de mult timp la club, a fost un jucător important aici. E foarte bine că jucătorii importanţi rămân în continuare la club sub diverse forme.

E un lucru foarte bun făcut de Botoşani. Suntem oameni educaţi, instruiţi bine şi avem bunul simţ să ne respectăm",
a spus Ciobanu, la flash-interviuri.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele