Ultima oră
Cristi Balaj a reacţionat după ce Louis Munteanu a petrecut până dimineaţa: „A demonstrat că este profesionist şi în cluburi” Cristi Balaj a reacţionat după ce Louis Munteanu a petrecut până dimineaţa: „A demonstrat că este profesionist şi în cluburi”
Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor la China Open Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor la China Open
Duelurile de astăzi din Superliga vor fi analizate de experţii Prima Sport în studio-ul Fotbal Show! Duelurile de astăzi din Superliga vor fi analizate de experţii Prima Sport în studio-ul Fotbal Show!
Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap” Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap”
Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga
Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat

Simona Halep a făcut o dezvăluire inimaginabilă! "Cel mai mare şoc din viaţa mea"

Tenis Publicat de Tudor Moisa pe 8 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21517214/1/simona-halep-sloane-stephens-finala-roland-garros-9-06-2018.jpg

Simona Halep a trecut cu bine peste cel mai greu moment al carierei, în această săptămână. Jucătoarea de tenis a câştigat apelul de la TAS în cazul de dopaj şi va reveni pe teren la turneul de la Miami.

Simona a vorbit, joi seară, despre situaţia prin care a trecut şi a făcut o dezvăluire incredibilă. Sportiva a spus că a trăit şocul vieţii atunci când a aflat că la un laborator din Bucureşti, aflat la 10 minute de locuinţa sa, proba ei de sânge a fost păstrată la o temperatură greşită!

”A apărut proba de sânge. A fost ceva foarte şocant. După şase luni au spus că sângele meu este în neregulă. Niciodată nu a fost ceva în neregulă la probele de sânge pe care le-am făcut. Nici nu am realizat, doar vorbeam cu avocaţii.

A fost şocant că s-a întâmplat ceva cu sângele, când totul era normal. La Lausanne eram în sală, în ziua când s-a vorbit despre sânge, erau foarte multe ecrane pe mijloc. 

Fratele meu era la două scaune lângă mine şi avocaţii lângă mine. Apare documentul şi fratele meu îmi spune că scrie în română. Când mă uit pe ecran, am văzut steagul României şi că scrie România. Nu am mai avut nimic de zis, a fost un şoc. E inexplicabil, a fost cel mai mare şoc din viaţa mea să ştiu că proba din Bucureşti, la 10 minute de unde locuiesc, a stat la o temperatură greşită. 

A stat mai mult de două ore la o temperatură greşită. Dar şi aşa, proba mea de sânge a fost în valori normale şi nu a indicat nicio urmă de dopaj”, a declarat Simona Halep, la Antena 3 CNN.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Tenis

Ultimele articole Toate articolele