Ultima oră
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB
Juventus a bifat o performanţă senzaţională Juventus a bifat o performanţă senzaţională
Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil" Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil"

Simona Halep, una dintre favorite la turneul de la Birmingham. Ce jucătoare vor mai fi prezente

Tenis Publicat de Ovidiu Neacşu pe 7 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20732371/1/profimedia-0590921704.jpg

Simona Halep se pregăteşte să debuteze în sezonul de iarbă şi este cotată printre primele la câştigarea turneului de la Birmingham, turneu de pregătire pentru Wimbledon.

Jucătoarea româncă este cotată cu a patra şansă de a câştiga această competiţie, în care a mai participat doar o singură dată în 2015, unde a fost eliminată în sferturi. Simona a fost coborâtă pe locul 20 WTA în urma eliminării din turul al doilea, de la Roland Garros. 

Primele trei favorite la câştigarea trofeului sunt britanica Emma Răducanu (locul 11 WTA), cehoaica Barbora Krejcikova (locul 14 WTA) şi letona Jelena Ostapenko (locul 16 WTA). Între capii de serie se mai află italianca Camila Giorgi (locul 26 WTA), belgianca Elise Mertens (locul 29 WTA), cehoaica Petra Kvitova (locul 31 WTA) şi Yulia Putintseva din Kazahstan (locul 32 WTA).

La turneul de la Birmingham vor mai fi prezente încă două jucătoare românce. Este vorba despre Sorana Cîrstea (locul 34 WTA) şi Gabriela Ruse (locul 53 WTA) 

Halep şi Mouratoglou vin la Sports Festival 

Simona Halep lucrează intens alături de antrenorul ei, Patrick Mouratoglou pentru a reveni în forţă la Wimbledon. Cei doi vor fi prezenţi la ediţia 2022 a Sports Festival, care se organizează la Cluj-Napoca. 

Simona va juca alături de Horia Tecău, într-un meci demonstrativ, care va semna retragerea dublului câştigător de Grand Slam la dublu şi vicecampionului olimpic. De cealaltă parte, Mouratoglou va vorbi într-un Masterclass intitulat ”The art of coaching” - ”Arta de a antrena”. După Sports Festival cei doi vor zbura la Birmngham. 

mail-share icon Email
viewscnt

Tenis

Ultimele articole Toate articolele