Ultima oră
Neluţu Sabău, mesaj războinic după revenirea spectaculoasă cu Slobozia: ”Trebuie să alerge, pentru că talent au. Trebuie să alergi!”

Neluţu Sabău, mesaj războinic după revenirea spectaculoasă cu Slobozia: ”Trebuie să alerge, pentru că talent au. Trebuie să alergi!”
Campioana CSO Voluntari, debut cu înfrângere pe teren propriu în Divizia A la volei feminin Campioana CSO Voluntari, debut cu înfrângere pe teren propriu în Divizia A la volei feminin
Dan Şucu îi strică planurile lui Neluţu Varga! Jucătorul dorit cu insistenţă de CFR Cluj, la un pas să semneze cu Rapid Dan Şucu îi strică planurile lui Neluţu Varga! Jucătorul dorit cu insistenţă de CFR Cluj, la un pas să semneze cu Rapid
Ultimă oră! Andrei Raţiu, direct la un grand din La Liga! Anunţul făcut în Spania: ”Un transfer imediat!”

Ultimă oră! Andrei Raţiu, direct la un grand din La Liga! Anunţul făcut în Spania: ”Un transfer imediat!”
VIDEO | Arsenal - Southampton 3-1. ”Tunarii” au avut o tresărire de orgoliu după ce au fost conduşi VIDEO | Arsenal - Southampton 3-1. ”Tunarii” au avut o tresărire de orgoliu după ce au fost conduşi
VIDEO | Manchester City - Fulham 3-2. Succes cu mari emoţii pentru Pep Guardiola VIDEO | Manchester City - Fulham 3-2. Succes cu mari emoţii pentru Pep Guardiola

”Singura soluţie”. Ionuţ Radu primeşte în sfârşit o şansă la Bournemouth

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 30 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21365577/1/radu.jpg

Bournemouth a învins pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Burnley, în etapa a 10-a din Premier League. La câştigători a debutat în Premier League portarul Andrei Ionuţ Radu.

Andrei Ionuţ Radu a fost titular în poarta lui Bournemouth şi a devenit al 15-lea jucător român care a evoluat în Premier League. La debutul românului, Bournemouth s-a impus cu 2-1, prin golurile reuşite de Antoine Semenyo (min. 22) şi Philip Billing (min. 76). Gazdele au revenit după ce oaspeţii au deschis scorul în minutul 11, prin Charlie Taylor. Bournemouth a reuşit prima sa victorie stagională şi este pe locul 17, cu 6 puncte.

Managerul Andoni Iraola a anunţat că portarul român va fi titular în duelul cu Liverpool, din Cupa Ligii, programat miercuri.

”Împotriva lui Burnely i-am avut doar pe Radu şi pe Travers, care a venit să stea pe bancă

Nu va putea juca miercuri, astfel că Radu va fi, din nou, singura soluţie. Va trebui să chemăm pe unul dintre portarii tineri pentru a sta pe bancă, deoarece Travers a jucat deja în prima rundă din Cupă, cu West Brom”
, a explicat Iraola, la finele partidei cu Burnley.

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele