Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Situaţie de coşmar la Dinamo! "Este un amatorism. Iar rămânem în 6-7 jucători?"

Dinamo Publicat de Vlad Militaru pe 27 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21474100/1/dinamo-bucuresti-fcsb-superliga-superbet-26-11-2023.jpg

Dinamo Bucureşti se află pe penultima poziţie în clasament, având doar 4 victorii în actuala stagiune. "Câinii" au început cum nu se poate mai prost anul 2024 şi au fost învinşi în deplasare, de Petrolul Ploieşti, scor 1-0.

Dragoş Sterpu, fostul lider al programului DDB din Spania, vede un scenariu sumbru pentru Dinamo şi consideră că doar un miracol îi mai poate salva de la retrogradare.

“Am văzut că s-a vorbit cu Ghezalli. N-a arătat nimic, este zero. Dar şi zero ăla e mai bun decât nimic. O echipă de fotbal are nevoie pe partea ofensivă de 4-5 jucători ofensivi plus rezerve. Noi avem trei cu toţii.

De când a venit Kopic, s-a văzut o îmbunătăţire în joc. Din păcate, fotbalul se joacă pe puncte şi noi nu avem puncte. Mă gândesc la orice, la orice este negru. În cazul unei înfrângeri cu Rapid şi Botoşaniul nu pierde la Sibiu, suntem ultimii.

Imediat te gândeşti cum să pui două echipe sub tine, nu una. Am spus mai devreme de Andres şi Samu. Era foarte important să semneze pe un an şi jumătate. Iar ei să rămână şi în cazul unei retrogradări.

Nu păţim la fel ca la cealaltă retrogradare? Când au rămas 6-7 jucători? Spaniolii nu veneau pe salarii. Erau plătiţi de Real Madrid. Doar cazare şi drum. Era un acord. Copiii au acceptat chiar şi să rămână în Liga 2.

Este un amatorism. Ar fi trebuit să te gândeşti şi ce se va întâmpla în vară. Nu vei mai avea aşa mulţi bani. Sper ca CV-urile alea să vină cât mai repede posibil, să fie şi fotbalişti. Să îi bage repede în echipă.

Sau, ultima speranţă, o echipă din faţă să intre în faliment şi să avem două echipe retrogradate dinainte. Cu 6 puncte diferenţă după înjumătăţire este complicat” , a declarat Dragoş Sterpu pentru Fanatik.

Dinamo are un nou meci dificil în lupta pentru salvarea de la retrogradare. "Alb-roşii" primesc vizita marii rivale, Rapid Bucureşti, astăzi, cu începere de la ora 20:00. Partida poate fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 şi online, pe platforma PrimaPlay.ro.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele