Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Situaţie hilară în tenis! S-a calificat în finală fără să joace meciurile din sferturi şi semifinale

Tenis Publicat de Vlad Militaru pe 12 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21459172/2/kas.jpg

Daria Kasatkina, jucătoare aflată pe locul 15 în clasamentul WTA, poate fi considerată cea mai norcoasă tenismenă din circuitul mondial în startul sezonului 2024.

Rusoaica a profitat de două retrageri consecutive în fazele superioare ale turneului de la Adelaide (Australia) şi s-a calificat în ultima fază a competiţiei, fără să joace măcar un meci în sferturi sau semifinale.

Astfel de retrageri au loc, de obicei, înaintea unui turneu de Grand Slam, cum este cel de la Australian open, care va începe pe 14 ianuarie.

Laura Siegemund, locul 89 WTA, nu s-a prezentat la meciul din sferturi, apoi Jessica Pegula, favorita principală a competiţiei, s-a retras cu doar câteva ore înaintea semifinalei.

Daria Kasatkina, cea mai norocoasă jucătoare de tenis

Laura Siegemund a abandonat partida din sferturi cu Daria Kasatkina, pe motivul unei accidentări la piciorul stâng. În semifinale, Daria trebuia sa dea piept cu Jessica Pegula, dar aceasta s-a retras cu câteva ore înaintea meciului din cauza unei infecţii gastrointestinale.

Sportiva din Rusia se va duela pentru trofeu cu Jelena Ostapenko (12 WTA), după ce aceasta a învins-o în două seturi pe Ekaterina Alexandrova (21 WTA), scor 7-2, 6-3.

Jelena Ostapenko şi Daria Kasatkina s-au mai întâlnit de şapte ori în circuitul WTA, iar campioana de la Roland Garros 2017 conduce cu 5-2.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Tenis

Ultimele articole Toate articolele