Ultima oră
Naţionala U18, eşec în meciul de verificare cu Portugalia Naţionala U18, eşec în meciul de verificare cu Portugalia
VIDEO | Cipru - România 0-2, în direct la Prima TV. Răzvan Marin dublează avantajul din penalty VIDEO | Cipru - România 0-2, în direct la Prima TV. Răzvan Marin dublează avantajul din penalty
VIDEO | Petrolul - Vitesse Arnhem 1-1. Centenar superb al ”lupilor galbeni” VIDEO | Petrolul - Vitesse Arnhem 1-1. Centenar superb al ”lupilor galbeni”
VIDEO | Echilibru şi dramă în Liga Naţiunilor! Croaţia a învins cu emoţii Scoţia. Bulgaria nu marchează cu Luxemburg VIDEO | Echilibru şi dramă în Liga Naţiunilor! Croaţia a învins cu emoţii Scoţia. Bulgaria nu marchează cu Luxemburg
VIDEO | Suntem peste tot acasă! Fanii români au umplut arena din Larnaca VIDEO | Suntem peste tot acasă! Fanii români au umplut arena din Larnaca
VIDEO | Krim Ljubliana - CSM Bucureşti 29-31. Portarul Moreschi a făcut minuni în poarta ”tigroaicelor” VIDEO | Krim Ljubliana - CSM Bucureşti 29-31. Portarul Moreschi a făcut minuni în poarta ”tigroaicelor”

Stadion modern pentru una din cele mai bune echipe din Superliga. ”Sperăm ca în sezonul 2025-2026 să putem juca”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 17 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21098037/1/stadion-farul.png

Gică Hagi a primit vestea pe care o aştepta de mult timp. S-a găsit firma care să demoleze vechea arenă din Constanţa.

Preşedintele liderului din Superliga, Gică Popescu a dezvăluit că următorul pas este acela de depunere a ofertelor pentru desemnarea constructorului ce se va ocupa de noua şi moderna arena a Farului.

Oficialul dobrogenilor speră ca echipa să inaugureze ”noua casă” în sezonul 2025-2026.

"S-a adjudecat compania care va demola stadionul, cred că urmează să se deschidă şi ofertele pentru consutructorul noului stadion. Noi sperăm ca în sezonul 2025-2026 să putem juca pe noul stadion", a spus Gică Popescu, pentru Orange Sport.

Stadionul de 18.000 de locuri va beneficia de un gazon modern, hibrid, dar şi de un teren adiacent de antrenament destinat atât fotbalului, cât şi atletismului, care va avea o tribună de aproximativ 1.000 de locuri.

În plus, arena modernă va beneficia de săli de antrenament, centru de conferinţe, spaţiu expoziţional, spaţii administrative, comerciale şi restaurante şi va îndeplini toate cerinţele pentru a putea găzdui meciuri din cupele europene.

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele