Ultima oră
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său
LIVE VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 0-1, în direct la Prima Sport 1! Sidibe a deschis scorul

LIVE VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 0-1, în direct la Prima Sport 1! Sidibe a deschis scorul
Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective” Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective”
Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil" Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil"

Stadionul Lusail, locul unde se va juca finala CM Qatar 2022, a găzduit primul meci de fotbal

Fotbal Internațional Publicat de Ovidiu Neacşu pe 11 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20855678/1/profimedia-0718817567.jpg

Stadionul Lusail, din Qatar, arena unde se va disputa finala Cupei Mondiale 2022, a găzduit vineri finala Lusail Cup, primul meci de fotbal desfăşurat pe această arenă.

Lusail Cup 2022 a opus echipele Al Hilal – campioana Arabiei Saudite şi Zamalek – echipa campioană a Egiptului. Câştigătoare a fost, în cele din urmă, Al Hilal, care  s-a impus la lovituri de departajare. La finalul celor 90 de minute regulamentare, scorul a fost egal, 1-1.

Lusail Iconic Stadium este cea mai mare arenă care va găzdui meciurile Cupei Mondiale Qatar 2022. Se află situat la 20 km nord de Doha şi are o capacitate de 80.000 de locuri.

În timpul Campionatului Mondial, Lusail Iconic Stadium va găzdui şase meciuri din faza grupelor (grupele C, G şi H), câte un meci din optimi, sferturi şi semifinale, iar în ziua de 18 decembrie aici se va juca finala competiţiei.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt