Ultima oră
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent” VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent”
Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu” Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu”
Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV
„E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO „E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO
Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat” Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat”

Steaua Bucureşti e a doua echipă ce s-a calificat în ”optimile” European Cup

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 2 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21407639/1/ste-lin.jpg

Echipa de handbal masculin Steaua Bucureşti a învins şi sâmbătă, în deplasare, formaţia austriacă HC Linz, scor 31-30 (17-12), în manşa retur din turul 3 al European Cup, obţinând astfel o calificare facilă în optimile de finală.

În tur, Steaua a câştigat la scor pe teren propriu, 33-23, astfel că obţine calificarea în optimile de finală cu 64-53 la general.

Meciurile din faza optimilor vor avea loc între 10-18 februarie 2024.

Steaua Bucureşti s-a calificat în turul 3 cu dublu 10-0, după izbucnirea conflictelor în Israel, ţara din care provenea adversara sa, Hapoel Ashdod. Echipa s-a retras din competiţie.

În optimi s-a calificat, tot sâmbătă, şi Minaur Baia Mare, după disputa cu sârbii de la Dinamo Pancevo (33-23 în tur şi 25-29).

mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele