Ultima oră
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"
VIDEO | FCSB - Petrolul 1-1. Tudorie a dat lovitura în prelungiri! VIDEO | FCSB - Petrolul 1-1. Tudorie a dat lovitura în prelungiri!
Horaţiu Moldovan i-a fermecat pe italieni după o nouă prestaţie solidă: „Fabulos! A meritat toţi banii” Horaţiu Moldovan i-a fermecat pe italieni după o nouă prestaţie solidă: „Fabulos! A meritat toţi banii”
VIDEO | Probleme în Ghencea! Jandarmii au dat cu gaze lacrimogene VIDEO | Probleme în Ghencea! Jandarmii au dat cu gaze lacrimogene

Ştefan Târnovanu o poate părăsi pe FCSB, anuţul făcut de Gigi Becali. ”Nu mă mai interesează cine apără! Intru eu în poartă”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 4 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20804447/1/otelul-galati-fcsb-amical-9-07-2022.jpg

Gigi Becali (64 de ani), patronul lui FCSB a anunţat că a primit o ofertă de nerefuzat în schimbul portarului Ştefan Târnovanu (22 de ani) şi este dispus să îl vândă.

Gigi Becali a anunţat joi că a primit o ofertă de 5 milioane de euro pentru Ştefan Târnovanu şi este gata să îl cedeze, considerând că suma este mult prea bună. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că portarul ”roş-albastru” are două oferte în acest moment, una din Portugalia şi alta din Franţa.

”Am şi ofertă de 5 milioane pentru Târnovanu. Au zis prima dată că dau 2 milioane, după trei zile m-au întrebat dacă îl dau pe 5 milioane. Sunt două echipe care îl vor, una din Portugalia şi una din Franţa.

Domnule, vin să negocieze la 5 milioane de euro. Dacă am 5 milioane, mă mai interesează cine apără în locul lui? Mă duc eu în poartă! E adevărat, e portar de viitor, dar sunt 5 milioane. Nu pot nici eu să rezist”, a spus Gigi Becali, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

În cazul în care plecarea lui Târnovanu se va concretiza, Andrei Vlad va redeveni titular în poarta lui FCSB.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele