Ultima oră
VIDEO | Dinamo - FC Botoşani, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Botoşani, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
VIDEO | Petrolul - Hermannstadt 4-1. Prahovenilor le-a ieşit absolut totul VIDEO | Petrolul - Hermannstadt 4-1. Prahovenilor le-a ieşit absolut totul
Meci din Serie A fără public. Motivul e lega de incidentele din Cupă Meci din Serie A fără public. Motivul e lega de incidentele din Cupă
Iulian Teodosiu a cucerit Cupa României la sabie Iulian Teodosiu a cucerit Cupa României la sabie
Barcelona va juca fără spectatori un meci din Champions League! Motivul Barcelona va juca fără spectatori un meci din Champions League! Motivul
Walter Zenga a semnat Walter Zenga a semnat

Ştefan Târnovanu, pus la zid de fostul său antrenor! "Sunt supărat pe el"

FCSB Publicat de Tudor Moisa astăzi, 16:45
mail-share icon Email

Ştefan Târnovanu a fost pus la zid de Benone Dohot, antrenor cu portarii şi cel care l-a descoperit pe fotbalistul campioanei României. Dohot a spus că este supărat pe Târnovanu pentru că portarul nu mai dă niciun semn de viaţă şi a punctat că nu se mai uită la meciurile în care jucătorul de 24 de ani evoluează.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21747036/1/fcsb-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-21-09-2024-7.jpg

Ştefan Târnovanu este titular incontestabil la FCSB. Portarul de 24 de ani a avut prestaţii foarte bune, în ultimele sezoane, ajungând şi în lotul echipei naţionale a României, pentru care a bifat două selecţii.

Fotbalistul a fost descoperit la 12 de ani de Benone Dohot. Târnovanu şi-a făcut junioratul la Poli Iaşi, iar la seniori, pe lângă formaţia ieşeană, a mai evoluat la Ştiinţa Miroslava şi Sportul Snagov, înainte să ajungă la FCSB, în 2020.

Benone Dohot a păstrat legătura cu Ştefan Târnovanu şi după ce portarul a ajuns la FCSB, dar se pare că acesta nu mai dă niciun semn de viaţă de aproape doi ani. Benone Dohot l-a pus la zid pe Târnovanu, pe care îl acuză că nu are bun simţ şi că duce lipsă de educaţie.

”Despre Ştefan n-aş mai vrea să discut, n-am ce discuta, pentru că sunt supărat pe el. Sunt aproape doi ani de zile de când nu a mai dat un telefon. Toată lumea ştie că datorită mie a ajuns în fotbal.

Înainte mai vorbeam cu el, ne mai sfătuiam, acum are o perioadă bună de când nu a mai dat un semn.

Dacă era un băiat cu bun simţ şi educat nu uita de unde a plecat. Un băiat cu caracter întotdeauna se uită înapoi, ar trebui să aprecieze câte am făcut pentru el. Dar asta e...

Să fie sănătos, să-i facă Becali salariu de 100.000 de euro pe lună, să-i meargă bine, îi urez succes!”, a declarat Benone Dohot, conform GSP.

Ştefan Târnovanu va primi un apartament de la Gigi Becali

FCSB se află pe locul secund după prima etapă a fazei princiaple din Europa League. "Roş-albaştirii" s-au impus în faţa celor de la RFS, scor 4-1, joi seară.

Vineri, Gigi Becali a făcut un anunţ surprinzător. Deşi l-a criticat constant pe Ştefan Târnovanu, în ultimul timp, finanţatorul a rămas impresionat de prestaţia portarului din meciul cu RFS. Se pare că evoluţia lui Ştefan Târnovanu va fi premiată de Gigi Becali.

Patronul campioanei a dezvăluit că îi va mări salariul titularului dintre buturi. De asemenea, Târnovanu va primi şi un apartament din partea lui Gigi Becali.

"N-ai văzut şi Târnovanu? Târnovanu, acum, pentru ce a apărat, îi bag şi contractul mărit. Îi mărisem contractul şi nu l-am băgat. Acum îi bag şi contractul şi îi iau şi un apartament. Păi, da!", a declarat Gigi Becali la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele