Ultima oră
Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat" Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat"
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său
LIVE VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 0-1, în direct la Prima Sport 1! Sidibe a deschis scorul

LIVE VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 0-1, în direct la Prima Sport 1! Sidibe a deschis scorul
Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective” Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective”

Stefanos Tsitsipas a renunţat la serviciile de antrenor ale tatălui său

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 9 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21697597/1/tsi.jpg

Grecul Stefanos Tsitsipas a încheiat colaborarea cu tatăl său Apostolos ca antrenor, a anunţat, vineri, fostul număr trei mondial, potrivit Reuters.

Jucătorul în vârstă de 25 de ani, aflat în prezent pe locul 11 ATP, criticase stilul de coaching al lui Apostolos după ce a pierdut joi cu 4-6, 4-6 în faţa fostului număr patru mondial japonez Kei Nishikori, în turul al doilea al Canadian Open.

Tsitsipas, finalist la Australian Open în 2023 şi la French Open în 2021, a declarat că Apostolos va continua să călătorească cu el, să-l susţină şi să-i ofere asistenţă în afara terenului.

"Cu inima grea vă informez că colaborarea mea cu tatăl meu ca antrenor a luat sfârşit", a declarat Tsitsipas pe platforma de social media X. "Prefer să-l păstrez pe tatăl meu în rolul său de tată, şi numai ca tată".

După înfrângerea în faţa lui Nishikori, clasat pe locul 576, Tsitsipas se declarase dezamăgit de Apostolos.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Tenis

Ultimele articole Toate articolele